2777
2789
عنوان

دکوراسیون +عکس

264 بازدید | 15 پست

نوين سازه هاي ساختماني خانه سبز

این مجموعه اولین و تنها تولید کننده ابزار سبک جایگزین گچبری و رابیتس کاری ازفوم پلی استایرن در ایران می باشد

ساختمان خود را با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان گچبری کنید    

بدون نیاز به رابیتس , میلگرد و جوشکاری و کناف

بازدید پروژه رایگان می باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با استفاده از این محصولات دیگر نیازی با رابیتس کاری، میلگرد کشی و جوشکاری نمی باشد

با کمترین هزینه 

وزن بسیار سبک

مقاوم در برابر حرارت و برودت

عایق صوت

حمل و نقل آسان

قابلیت عبور تجهیزات ساختمانی(کابل، لوله، سیم و ...)

قابلیت ترمیم پذیری

عدم ترک خوردگی و تغییر رنگ با گدشت زمان

نصب سریع و آسان در کوتاهترین زمان ممکن (بدون جا به جایی در وسایل محل مورد نظر)

قابلیت نورپردازی و رنگ پذیری فوق العاده سریع ( پلاستیک ، آکرلیک)

خود سایت  اجازه  داده  شما مشکلی داری  نیا  تاپیک  

وا . چرا دعوا دارین 

میگم موضوعش مردونس وگرنه شما ۱۰ تا تاپیک بزنین 

ملت اعصابم ندارن دیع 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
این تبلیغات مربوط به بابا سایته 

همیشه وقتی عکس پروفایلت رو میبینم فکر میکنم خودت هم یکی مثل جوکر یا این زنه هستی...خطرناک میزنی..  

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
وا . چرا دعوا دارین  میگم موضوعش مردونس وگرنه شما ۱۰ تا تاپیک بزنین  ملت اعصابم ندارن دی ...

دعوا ندارم     تبلیغ  کارم  هست   اگر کسی  خواست  میتونه  سری به  کانال   تل گرام  بزنه .اینجا که فقط  خانم  نیست  تعداد  اقایونم  زیاده اینجا 

همیشه وقتی عکس پروفایلت رو میبینم فکر میکنم خودت هم یکی مثل جوکر یا این زنه هستی...خطرناک میزنی.. &n ...

هم ظاهرم هم اخلاقم شبیه جوکر و هارلیه 😂😂 

درست حدس زدی ولی خطرناکم نیستم همچین 

بیشتر برای خودم خطرناکم 😂😂

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
هم ظاهرم هم اخلاقم شبیه جوکر و هارلیه 😂😂  درست حدس زدی ولی خطرناکم نیستم همچین  بیشتر ...

من خیلی هارلی رو دوست نداشتم ولی از جوکر خوشم میومد گریمش عالی بود نسبتا خوش قیافه هم بود 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی