2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

82 بازدید | 12 پست

بچه ها جونی من یک روز ب موعدم بتام ۱۴۵بود بعد ۴روز بعدش شد ۸۸۹ بنظرتون روندش خوب بوده یا کم مرسی عشقا🙈

خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خاله‌ها 😍😍

خوش به حالت عزیزم. تبریککککککککک. من یکشنبه اینده تکلیفم مشخص میشه اما هیچ علامتی ندارم. برام دعا کن

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

خوبه عزیزم. مبارکه 

طبیعی باردار شدی

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روندش هم خوب بوده مامان جون. الهی به سلامتی

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
خوش به حالت عزیزم. تبریککککککککک. من یکشنبه اینده تکلیفم مشخص میشه اما هیچ علامتی ندارم. برام دعا کن

ایشالله شماهم یکشنبه جواب خوشحال کننده بهمون بدی قشنگم

روندش هم خوب بوده مامان جون. الهی به سلامتی

مرسی مهربووونم فقط برام دعا کن قلب قشنگشم تشکیل بشه❤️😍

واسه منم دعا کن بتام بالا بره ۵ روز قبل پریودی ۸۹ بود  موقع پریودی احساس میکردی الان دیگه ...

من ۶روز قبل پری فکر میکردم دارم پریود میشم ی لکه خیلیییی. کمرنگ هم دیدیم ولی دیگه قطع شد 

من لک ندیدم انشالله به سلامتی نینی بیاد  خدا همه رو‌به مراد دلش برسونه

مهم نیست بعضیا میبینن بعضیا نمیبینین عزیزم