2777
2789
عنوان

مراسم ازدواج فقط با 2 میلیون تومان؟

598 بازدید | 50 پست

دوستان  کسی در مورد کانون ازدواج آسان اطلاعات داره؟

امکاناتشون خوبه؟

من تو سایتشون خوندم فقط با 2 میلیون جشن میگیرن؟!!!

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

خوب لابد فقط پدرمادر و خواهربرادر حضور دارن

دیگه ارکس و ارایشگاه ندارن ماشین عروس ندارن

تازه شاباشم ندارن  

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

عزیزم.مثه ازدواج دانشجویی،لباس سفید میپوشی با چادر و میری اونجا یه جشن میگیرن و یه مقدار وسایل در ازای اون 2 تومن بهت میدن،ولی میگن اصلا وسایلش خوب نیس

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تو کدوم شهر هستید ولی دوست من حدودا ده سال پیش ازدواج آسان گرفت بد نبود ولی خب دیگه یه سری چیزاش ممکنه زیاد جالب نباشه مثل شام دادنش که سلف سرویسی نیس و فقط یه نوع غذا بود شامل زرشک‌پلو و فقط یه نوشابه کوچولو زرد 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

همش الکیه بذار بری همچین میزنه بالا یه فاکتور بلند بالا میدنت ماهم رفتیم گفتیم با ۵ تومن همه چی میگیرن رفتیم میوه با خودمون بود اونا واس ۲۰۰ نفر هزینه میکردن ما فامیلمون ۳۰۰ تا بودن لباس عروس گفتن برین انتخاب کتید فلان مزون یه مشت بنجل تو طرحشون بود تاج و شیفون همینطور مدل گل فروشی همه ساده دوتا گل جلو دوتا عقب بد رفتاری میکردن تا میدونستن از طرف طرح اومدی نکن عزیزم تجربم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

ارائه تالار پذیرایی در مناطق مختلف در کرج

2- لباس عروس در طرح های روز

3- آرایشگاه عروس با متدهای جدید و روز دنیا

4- تزیین ماشین عروس با گل طبیعی

5- فیلمبرداری مراسم با دوربین فول اچ دی توسط آقا و خانم

6- پذیرایی با میوه و شیرینی جهت 100 نفر

7- کارت دعوت مراسم

8- دسته گل عروس با گل طبیعی ( رز هلندی )

9- آرایش و پیرایش داماد در بهترین سالن ها

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

اصلا به صرفه نیست مثلا ۱۵۰ تا مهمون فقط میوه و شیرینی  میخرن بعدا اتلیه بهت معرفی میکنن ارایشگاه هم همینطور ولی با شرایط اونا بیشتر از اون تعداد مهمونارو خودت باید نفر حساب پول بدی .بعدشم تالار رو از توی لیستشون انتخاب میکنی پول شامشو خودت با تالار کنار میای .اینا یه حالت تشریفات مجالست .

اما مثلا میوه ریز اینا بزارن ابرو ادم میده ما سال ۹۶ ۴ مدل میوه خریدیم هلو عالی و موز و خیار و سیب یعنی میوه درجه یک کلا شد ۶۰۰ اینا برای ۴۰۰ نفر کلیم اضافه اومد .شیرینی و کیک ۳ طبقه هم شد ۲۰۰ .با قیمت اونا اصلا به صرفه نیست البته از نظر من.

چون همینجوری با ارایشگاهوو اتلیه قرارداد میبندی کلی دبه میکنن چه برسه با معرفی ازدواج اسان بری یه رژم نمیزارن انتخاب کنی

ببین من 4 ماه پیش بودم زیر نظر فذمانداری یود ی مبلع و هیت جوانان هوادار بود مال من ااتلیه کارت دعوت 100تا شیرینی200 ماشین عروس 200شاخه.مزون وارایشگاه و فیلمبرداری بود ک 1980 گرفتن منتها ماتالارو زمیر مجموعه خودش رفتیم ک 800 اشانتیون دادن شد 970تومن فوق عالی بود خدمات من ارایشگاهم لباسم عالی بود غذا مون همه خوب