2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نخور خواهرم منم مثه توام 😔😔😔

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

همينكه پريود شدي يعني تخمك گذاري كردي من بيبي منفي ميشه پريودم نميشم يه هفته بعد تاخير امپول ميزنم يه هفته هم طول ميكشه تا اثر كنه خلاصه هردوره ام يكماه ونيم ميشه 

😎😎

منم یبار که آمپول زدم و امید داشتم و دیر کردم نشد خیلی دلم شکست 2ساعت گریه میکردم شوهرم بغلم میکرد دلداری میداد.اون بار درد تخمدونم داشتم..سپردم به خدا..واسه هر کی یجوره..ولی بچه خیلی شیرینه.

عزیزم میشه بپرسم چند بار اقدام کرده بودی؟اخه من فک میکنم اقدامم شاید کم و بی موقعه اس که نمیشه

من از ۱۰ ام شروع کردم یکروز درمیون یعنی روز ۱۰ و ۱۲ و ۱۴ باید ۱۶ رو هم اقدام میکردم که اشتباه کردم ۱۶ رو  اقدام نکردم اما من خودم حساب کردم تخمک گذاری من ۱۵ ام این ماه ۱۰ رو اقدام نمیکنم اما ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ رو حتما اقدام میکنم خلاصه برام دعا کنید حتما

همينكه پريود شدي يعني تخمك گذاري كردي من بيبي منفي ميشه پريودم نميشم يه هفته بعد تاخير امپول ميزنم ي ...

خیلی ضدحال خوردم آخه دوستمم همزمان با من تصمیم داشت اون تو اولین اقدامش باردار شد الان اون تو مقدمات بارداریه من دوباره باید اقدام کنم 😭😭😭😭😭 خیییییلی حس بدی بود صب

من از ۱۰ ام شروع کردم یکروز درمیون یعنی روز ۱۰ و ۱۲ و ۱۴ باید ۱۶ رو هم اقدام میکردم که اشتباه ک ...

یک روز درمیون اقدام کن ک اسپرم شوهرت ضعیف نشه

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)