2777
2789
بله قانون قانون وقواعد خاصی نداره که

اخه خیلی از مسایل درباره بارداری اتفاقا قانون و قاعده خاصی داره اگه تغییر واضحی تو شرایط جسمی و روانی فرد به وجود نیاد . مثلا اگه تو بارداری اول دیابت رخ بده تو دوم هم احتمال خیلی خیلی زیاد رخ میده .

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب گلم شما وقتی میدونی چرا نظر خواستی عزیزم من طبق چیزایی که دیدم گفتم دوست خودم توبارداری اولش دیابت داشت ماههای آخرم بستری شد ولی بچه دومش اصلااا نداشت هیچ دوتا بارداری وجود نداره که مثل هم باشه

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
خب گلم شما وقتی میدونی چرا نظر خواستی عزیزم من طبق چیزایی که دیدم گفتم دوست خودم توبارداری اولش دیاب ...

همیشه استثنا هست و میخواستم بدونم کسی بوده اینجا که اینجوری باشه

بارداری اول ربطی به دوم نداره زیاد اینو همه دکترا نیگن یکی تو یه بارداریش کهیر میزنه تو یکیش نمیزنه تو یکی ویار داره تو یکی نداره .

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
بارداری اول ربطی به دوم نداره زیاد اینو همه دکترا نیگن یکی تو یه بارداریش کهیر میزنه تو یکیش نمیزنه ...

ویار و پف کردن و تغییر مزاج و جفت سر راهی و مشکلات ژنتیکی جنین رو نمیگم . واکنش بدن به هورمون های جفتی معمولا در صورت ثبات شرایط جسمی و روانی یکیه یا شبیه همه . مثل فشار خون در بارداری مثل شروع انقباضات زایمان و حتی همین دیابت . میخوام بدونم کسی مثال نقضشو داره یا نه