مامانمینا با مادرشوهرمینا طبق معمول خونمون بودن 😁 حرف از ازدواج افتاد که مثلا مرد وقتی ازدواج میکنه اگه شهرستان باشه زنو ور میداره میبره تو شهر خودشون بیچاره زن تکو تنها دور از خانوادش میمونه
بعد شوهرم گفت مرد غلط میکنه آدم مگه دخترو از خانوادش دور میکنه بعد یواشکی به من گفت اگه ما شرایطمون اینطوری بود مطمئن باش من میومدم شهرتون کلی ذوق کردم 😊😊😊 بعد گفت دختر دلش نازک نمیتونه تحمل کنه دوری از خانوادشو
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
والا بخدا...با هرکی مقایسه ش میکنم میبینم چقد مرد م هوای زنشونو دارن چقد باش کنار میان اینم عین چوب خشکه عین سنگ میمونه...فگر نمیکردم تو این دوره زمونه هم مرد با تفکرات قاجاری پیدا بشه....میگم دیگه یه دونه بوده
خدا نگهش داره واست عزیزم.مثکه فقط یه دونه سیم خاردار تو کل این دنیا بوده نصیب من شده.شوهرای همه ماهن
نه گلم دوتا بوده یکیشم پیش منه 😣
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
👇👇👇خانما آقایون لیدی اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆 من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁 وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁