2777
2789
عنوان

نکات همسرداری😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 68 پست

من با همه چیش کنار میام ولی اینکه تو ساعات غیر کاریش قرار کاری میزاره رو نه دیروزم قرار داشت گفتم منو ببر یه خیابون پایین تر اونجا پیادم کرد رفت و اومد منم رفتم یه اسنک خوردم سر دلم مونده مردم از دلدرد

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاتو کردم خط چشم رو راحتم .😁 کی حوصله داره این همه کار رو انجام بده 

من فقط برا عروسیم خط چشم کشیدم. چشام درشته مژه هامم بلند خودم خط بکشم ناجور میشه. دوسدارم برم تاتو کنم همیشه باشه. خوشگل میشه

دیر رسیدن همسر، فراموشی خریدها، جوراب روی مبل و... که در هر خانه‌ای اتفاق می‌افتد، ابزاری برای به را ...

من واقعا سعی میکنم این نکات رو رعایت کنم مخصوصا توی ظاهر . مثلا یه سری لباسا هست وقتی شوهرم نیست میپوشم باهاش راحت تا نزدیک اومدنش که میشه میرم عوض میکنم لباس خوب و قشنگ میپوشم . هیچ وقت هم نباید با لباسی که کل رو توی خونه چرخیدی باهاش بری توی رختخواب . 

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍
حرف شما درست دوست عزیزولی به نظر من مرد اگه به فکر خانوادش باشه بدون این کارهاهم همسرشو دوست داره&nb ...

دوست داشتن هم حدی داره داره دیگه...برای زنده نگه داشتن هر عشقی باید تلاش هم کرد 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
من واقعا سعی میکنم این نکات رو رعایت کنم مخصوصا توی ظاهر . مثلا یه سری لباسا هست وقتی شوهرم نیست میپ ...

اره میگن برا اتاق خواب و وقتایی که باهمسرتونید لباسای خوب و زیبا و جذاب بپوشید. بالاخره همسره دیگه باید نگهش داشت

در طول روز شوخی و بوس و بغل هم فراموش نشه. 😁  ربطی هم به بچه داشتن نداره یه عده میگن واای جلوی بچه زشته این اشتباه محضه . والا دعواشون رو جلوی بچه میکنن ولی از ابراز علاقه جلوی بچه خجالت میکشن.

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍
من فقط برا عروسیم خط چشم کشیدم. چشام درشته مژه هامم بلند خودم خط بکشم ناجور میشه. دوسدارم برم تاتو ک ...

تتو.نکن...من سالهای سال خط چشم میکشیدم اصل و اساس آرایشم خط،چشم بود هیچ وقت فکر نمیکردم روزی خط،چشم نکشم اما الان دو ساله که سلیقه ام تو آرایش کاملا عوض شده و فقط برای مهمونی شب خط،چشم دارم ....اصلا شاید یه روزی دلت خواست تو آینه نگاه کنی و فقط چشمهای خودت رو ببینی 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید