2777
2789
عنوان

اقدامیون

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 102 پست
زدم عزیزم منفی شدش

ایشالا میشی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

سلام منم یه اقدامیم😁

سه ماهه تو اقدامیم ولی اینبار درست حسابی رابطه نداشتیم ۱۱ام پری میاد چون میدونم نی نی ندارم 😁

تا دیروز بیخیال بودم 

نی نی سایت اومدنی آدم استرس میگیره

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم یه اقدامیم😁 سه ماهه تو اقدامیم ولی اینبار درست حسابی رابطه نداشتیم ۱۱ام پری میاد چون میدو ...

اره خیلی استرس میده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
سلام منم ۷ ماه اقدامم واسه بچه دوم یک ماه کلومیفن خوردم ولی از ترس کیست دیگه نخوردم دکترمم ول کردم د ...

کلومیفن برا چیه

من پریودام منظمه گفت پیدم چند تا تخمک باهم ازاد بشه

اها

سلام خانوما توروخدابدادم برسین

سرسینه هام بدجورداره حالت سوزن سوزن میشه ؟؟امکانش هست علامت بارداری باشه؟؟

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
سلام خانوما توروخدابدادم برسین سرسینه هام بدجورداره حالت سوزن سوزن میشه ؟؟امکانش هست علامت بارداری ...

از علایمش هست

از علایمش هست

جدی میگی؟؟

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

من یه اقدامی هستم  

یک ساله تواقدامم تنبلی تخمدان دارم یه مدت رفتم دکتر ولش کردم چون هزینه هاش زیادبودالان سه ماهه خودم قرص ویتاگنول میخورم امروزهفتمین روز پریودمه وهمچنااان خونم زیاده  

زنڊگے پڔازݦاجڔاهاے ٺلخ ۅشیریڹ اسٺ ڪه تڶخیش بیشٺڔ بہ ماڔسیڊہ
من یه اقدامی هستم     یک ساله تواقدامم تنبلی تخمدان دارم یه مدت رفتم دکتر ولش کردم چون هز ...

منم تنبلی تخمدان داشتم دکترم برام قرص متفورمین وویتامین ای تجویزکرد خوردم دوماه الان.هم داروهام تموم شدمنتظرم اگه پریودشدم برم دکتر

منم تنبلی تخمدان داشتم دکترم برام قرص متفورمین وویتامین ای تجویزکرد خوردم دوماه الان.هم داروهام تموم ...

من برام ویتامین ای سی قرص لتروزول وامولhtcنوشت سه ماه ماه آخرش فولیکولم رفت۲۰ولی باردار نشدم پری شدم دیگه نرفتم

زنڊگے پڔازݦاجڔاهاے ٺلخ ۅشیریڹ اسٺ ڪه تڶخیش بیشٺڔ بہ ماڔسیڊہ