2777
2789
عنوان

حکمت خدا

356 بازدید | 15 پست

تا حالا براتون پیش اومده که خدا شما رو از یه خطر

حفظ کنه؟ اگه تجربه دارید تعریف کنید 

من خودم چندسال پیش یه روز صبح که میخواستم 

مدرسه برم، خواب موندم ،وقتی بیدار شدم ناراحت شدم که از سرویس جا موندم، وقتی رفتم سر خیابون

ماشین بگیرم دیدم مردم جمع شدن فهمیدم چند دقیقه قبلش اونجا تیراندازی شده و یه نفر رو زدن 

دقیقا همونجایی که من همیشه منتظر سرویس 

میموندم 

همیشه فکر میکنم خواب موندنم اون روز حکمت خدا

بود نمیخواست آسیب ببینم

لایک نفرمایید😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم من معجزه دیدم مجعزه ی کار بد کردم خیلیییییی بد اصلا خودم متوجه اشتباهم نبودم انگار کور شده بودم یکی کار اشتباهمو فهمید و دعوام کرد   خیلییی بخدا شکایت کردم ک اون طرف چرا فهمیده ولی الان میفهمم ک اون حکمت خدا بوده ک من ب کار اشتباهم پی ببرم و ادامش ندم هر چند از اون طرف خجالت میکشم ولی خدا رو شاکرم ک تلنگر بهم زد و ب خودم اومدم..شکر

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

ماشینم ملق زد، کمربند ایمنی رو یادم رفته بود ببندم و از ماشین پرت شدم بیرون

اگه پرت نمیشدم چون جلوی ماشین له شده بود تقریبا توش گیر میکردم، احتمالا پاهام آسیب جدی میدیدن

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊

من یبار تو گردنه حیران با ماشین افتادم ته دره ولی شکر خدا هیچیم نشد خیلی دره اش وحشتناک بود.قشنگ اونلحظه که سرازیر میشدم تو جاده دستم از همه جا کوتاه شد حضور خدارو کاملا حس کردم یادمه توذهنم همین میگذشت یعنی تموم شد ولی به شکل معجزآسایی هیچیم نشد فقط یادمه ایت الکرسی میخوندم زیر لبم.هیچ وقت از خدا ناامید نشوید قربون بزرگیش برم که همیشه هوامو داشته

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

اگه بگم خیلی زیاده که خدا چقد هوامو داشته.ولی به یقین میتونم بگم هر وقت گفتم خدایا توکل بخودت راضیم برضای تو بد ندیدم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

من خیلییییی

یه بار از یه ساختمون ک مغازه بو اوندم بیرون‌ نمای سنگش از بالا افتاد پشت پام‌هزار تیکه شد من یه زخم‌کوچیک هم بر نداشتم

یه بار هم تهران داشتن یه ماشینو تعقیب میکردن تیاندازی میشه یه گلوله میخوره ب ماشین‌ا اگه من تو ماشین میبودم صاف میخورد تو سرم