2821
2789
خیلی خوبه که با معنویات خودشو سرگرم و اروم کرده  چند سالشونه؟

مادرم پنجااه و هشت سالشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی منتظر مرگش بود؟

اوهوم

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
ولی من تمام روزای خوش بچگیم رو با اون گذروندم از خودمم دوسال کوچیکتر بود

بخاطر مشکلات زندگیم خیلی چیزا یادم نیس مخصوصا از ۱۳ سالگی ب پایین،خیلی خیلی کم خاطره دارم البته میگرنم دارم شاید باعث فراموشیم شده،ولی در کل داداشم ک فوت کرد بابام ورشکست شد وکلا خیلی همه چی بد گذشت

انشالله سایه شون بالای سرتون باشه

سلامت باشی عزیزم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بخاطر مشکلات زندگیم خیلی چیزا یادم نیس مخصوصا از ۱۳ سالگی ب پایین،خیلی خیلی کم خاطره دارم البته میگر ...

کاش منم چیزی یادم نبود ولی ما پا به پای هم بزرگ شدیم واسه همدیگه سنگ صبور بودیم محرم اسرار هم بودیم😢😢😢

اصلا فکر نمیکنم که این اتفاق افتاده

فکر میکنم مثلا از ایران رفته

یا خونه خودشه

به موبایلش زنگ میزنم باهاش حرف میزنم

تو خونه صداش میکنم

فرار میکنم از واقعیت😭😭😭😭😭😭

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

منم داغ برادر دیدم ۲/۵/۹۶داداش ۱۷ سالمه از دست دادم الان تنهای تنهام نه خواهری دارم نه برادر دیگه ای به شدت افسردگی گرفتم تو سن ۲۵ سالگی موهام سفید شده قامت مادرم خم شده دیگه هیچ اشتیاقی برای زندگی نداریم واقعا خیلی سخته خدا به دلتون صبر بده هرچند دل ما هنوز آروم نشده براش چه آرزو ها که نداشتم اونی که میخواستش به چهلمش صبر نکرد نامزد کرد با فامیل خودمون به یه سال هم نکشید که جدا شدن و.....

انگار که یک کوه سفر کرده از این دشت انقدر که خالی شده بعد از تو جهانم🥀💔

برادر منم ۴ماه پیش آسمونی شد هرشبم شده گریه خیلی سخته...اون یبار مرد ولی ما هرروز ۱۰۰بار میمیریم و زنده میشیم..خوابشو دیدم گوشیمو برداشتم بهش زنگ بزنم بگم داداش مراقب خودت باش خوابتو دیدم....بخودم اومدم دیدم چه بلایی سرمون اومده😞😞😞

برادر منم ۴ماه پیش آسمونی شد هرشبم شده گریه خیلی سخته...اون یبار مرد ولی ما هرروز ۱۰۰بار میمیریم و ز ...

لعنتی اشکم درومد

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤

سلام داشتم تو اینترنت موضوع غم از دست دادن برادر رو سرچ می کردم که پست های قبلی شما رو دیدم منم 25 روز پیش برادر جوونم رو از دست دادم یک سال بود عقد بود و داشتیم برا عروسیش آمده می شدیم نامزدش جهازش رو هم آورده بود و بعد صفر عروسیشون بود تا اینکه برادرم که پرستار بود تو بخش کرونا ایست قلبی کرد. منم مثل شما خواهر ندارم و تنها یه برادر داشتم 26 ساله. که پسرم بیشتر از پدرش اونو دوست داشت الان دایم صدای گریه های پدر و مادرم بلنده. من عاشق برادرم بودم شش سال ازمن کوچکتر بود و از بچه ام بیشتر دوسش داشتم. شما الان دوسال از داغتون گذشته از تجربیاتتون بگید چطور کنار اومدید من غم خودم یه طرف  از طرف دیگه همش می ترسم بلایی سر پدر و مادرم بیاد با این همه غم و فشاری که تحمل می کنند غصه نامزدش هم یه طرف دیگه.دلم برا همشون می سوزه همش میگم خدایا چطور کمکشون کنم که اندوهشون کمتر بشه الان خونه خودمون رو ول کردم و با همسر و دوتا بچه ام خونه پدر و مادرم ماندگار شدیم. نظم زندگی خودم هم به هم ریخته...کاش یه بچه ای ازش می موند برای خانواده کم جمعیت من نعمت بزرگی بود