احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
قبلا افسردگی داشت فکر کنم دوباره برگشته بود بیماریش و متاسفانه پدر شون درکش نمی کرد مرتب باهم مجادله داشتن یه روز بعد ار صبحونه از خونه بیرون رفت و بعد جسدش رو آویزون پیدا کردن 😢😢😢😢
مادرم داغ چهار تا برلدر و دو تا خواهر دیده اولین برادر بیست سالش بوده دومی چهل سال سوی چهل و پنج سلل دومی و سوی به فاصله ی شیش مله فوت شدن چهارمی چند سال بعد 42 سالش بود خواهراش 18ساله بودن اما فقط با خوندن و ختم قران ارومه پدر مادرشم فوت شدن مادر من و ببین چه صبری بهش داده خدا
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
آخه آسم داشت اسپری مصرف میکرد یه شب حالش بد شده بوده به جای اینکه بره دکتر اسپری رو بیشتر مصرف کرده اونی مال مصرف یک ماه بوده رو یه شبه استفاده کرده بوده دکترم بهمون گفت بخاطر همون بوده
رفته بودیم دوتایی کافی شاپ حالش بد بود یکم نمیتونست بشینه
سرشو گرفتم تو بغلم گفتم یکم لم بده
همونجا تو بغلم رفت که رفت😢
البته خیلی وقت بود که میخواستیم امرحقش برسه😭
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
به شدت ارامش داده هر ماه قران ختم میکنه چند ساله خیرات میده ولی مادرم از دنیا سیره به مادیات اهمیت نمیده فقط با نماز و قران ارومه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش