2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند تاس؟😂 به قول شوهرم از اون موقع که سکه رفته بالا فقط باید بگیم چشممممم😂

جدی میگم من دارم جدامیشم منتهاچون فامیلیم پدرشوهرم گفتن پسرمو جادوکردن رفاتاراش دست خودش نیس چن ماه صب کنیدک من نمیکنم مردیکه حقه باز

جدی میگم من دارم جدامیشم منتهاچون فامیلیم پدرشوهرم گفتن پسرمو جادوکردن رفاتاراش دست خودش نیس چن ماه ...

متاسفم همراز جون فکر کردم داری شوخی میکنی، امیدوارم هر چی به صلاح هست پیش بیاد

تو هم باور کردی حرفشون رو که جادو کردن؟!

متاسفم همراز جون فکر کردم داری شوخی میکنی، امیدوارم هر چی به صلاح هست پیش بیاد تو هم باور کردی ح ...

ن بابا چه جادویی  کی میخاد اون تحفه روجادوکنه دلش ی جادیگه گیربوده دخترندادن بهش افسرگیشواورد برامن بازندگی وسرنوشتم بازی کرد البته مطمغن نیستم ولی انگار اینطوزی بنطرمیاد پای یکی دیگه درمیون بوده

ن بابا چه جادویی  کی میخاد اون تحفه روجادوکنه دلش ی جادیگه گیربوده دخترندادن بهش افسرگیشواورد ب ...

منم گفتی پدرشوهرم گفته که جادو کردن و صبر کن حس کردم که الکی میگن هر چند اونا میترسن از مهریه

خدا کنه درست بشه بازم صبر کن عجله نکن زودم قضاوت نکن

ن بابا گلم قصاوت چیه هممونو بازی دادن دومترزبون درارم دارن باز اگه لال میشدن نمیسوختم

الان توی یه مرحله ای هستی که از دستشون ناراحتی بخاطر همینم ممکنه رو تصمیم هات تاثیر بذاره

نمیشه بهشون فرصت داد؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز