2777
2789
بيستومن الان ى سرويس هم نميشه بنده خدا

حالا برادرشوهرم میخواد فقط النگو بخره .براش بیست تومن خیلی پوله دوساله جمع کرده ..حالا همین بقول شما کم هم کلی میشه اگر ضرر کنه ..تقریبا ۳۵ یا ۴۰ گرم میتونه فعلا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم هیچکسی نمیتونه بگه آینده چی میشه حتی این طلافروش که آشناست .من به حرف هیچکسی اعتماد نمیکنم کار خودمو میکنم دلم هرچی بگه اونو انجام میدم .. اما حتما میام میگم که این طلا فروش که گفت شنبه خبر میدم چی گفت .. والا من  پانصد هزار تومن هم ندارم برا خرید طلا و .... من تو خرج خونه ی خودم موندم والا ..برادرشوهرم میخواد طلا بخره 

عزیزم بهت پیشنهاد دوستی بدم اون خبر رو حتمااا بمن هم بدی؟

ميشه بمنم خبربديد لطفا چون ميخوايم طلاهاموبفروشم  واس رهن خونه 

❄️❄️  كسيكه نبودتوحس نكنه وجودتم حس نميكنه 👌👌
بنظرم هیچکسی نمیتونه بگه آینده چی میشه حتی این طلافروش که آشناست .من به حرف هیچکسی اعتماد نمیکنم کار ...

عزیزم احتمالا بردارشوهرت دو دلیل داره برای کارش یکی اینکه با طلا خریدن میخواد ارزش پولش رو حفظ کنه

یا از طرف نامزدش در فشاره یا هر دو دلیل دست به هم دادن

بازم اونموقع که دلار بود۸ تومن من اومدم همینجا گفتم یه دلار فروش به پسرم گفته دلار به ۲۰ تومن میرسه اگر داری بخر .منم به همتون اینجا گفتم دلار میره بالا .طلا رو هم اومدم اینجا نوشتم اونموقع گرمی ۳۰۹ بود .بعضی ها گوش کردن 

یکماه پیش رفتم یه گوشواره فروختم مجبور بودم .بخدا همین طلا فروشه گفت اگر میتونی نفروش داره میره بالا ...

خرداد ماه گوشواره خریدم گرمی 211

طلا فروش میگفت هرچی میخوای بردار که داره میره بالا یادش بخیر اون موقع میگفت تا گرمی 250رو پیش بینی میکنم ،همین چهار ماه پیش بود. باید بگیم یادش بخیر 😑

بازم اونموقع که دلار بود۸ تومن من اومدم همینجا گفتم یه دلار فروش به پسرم گفته دلار به ۲۰ تومن میرسه ...

البته الان صرافی ها هم دلار فقط میفروشن کسی نمیخره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز