2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76936 بازدید | 289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیم ساعت مونده به اقدام ۱فنجون قهوه غلیط بدین همسر بخوره

و اما در مورد نحوه اقدام

اول زن باید ارررررررضا بشه چون به قلیایی شدن محیط رحم کمک میکنه،بعد همسررررر،منتها باید دخووول عمیق باشه تا حدی که دردتون بگیره،بعد از اتمام کار دستشویی نرین وبه سمت راست دراز بکشین ۲ساعت،

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
من کلا بدنم سرده..بیحالم..تنبلی تخمدان هم دارم..شوهرمم کارش جوریه که غذاهاش بیدون میخوره بنظرتون چکا ...

هیجی گلم

مثل من فقط توکلت به خدا باشه 

منم شرایط شما رو دارم.فقط توکلم و امیدم به خداست.

رژیم و اینا هیجی انجام ندادم .

تازه رفتم اقدام

منم رژیم‌داشتم و الان نی نیم پسره...البته علاوه بر رژیم تعیین زمان تخمک‌گذاری و آزمایش اسپرم هم مهمه ...

من اصن به روز و زمان تخمک گزاری توجه نمیکردم فقط رو تغذیه و اینکه در چه زمانی هردومون آمادگیشو داری برای رابطه...

چکن اکثر مواقع باهم ار ضا میشدیم و میگفتن تاثیرش بالاس

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤
من کلا بدنم سرده..بیحالم..تنبلی تخمدان هم دارم..شوهرمم کارش جوریه که غذاهاش بیدون میخوره بنظرتون چکا ...

لبنیات کلا بزار کنار  من خودم از لبنیات متنفرم اولی رفتم رژیم شد پسر دومی همین طوری گذاشتم بازم شد پسر می خوام بگم که مصرف لبنیات وسردی جات خیلی بده الان پسرم بیداره نمی تونم ولی فردا برات نکات مهم ومی نویسم

عرق کاسنی عرق خارخاسک هر شب بده بخوره با شیره خرنوب خودتم تو زمانهای پریودی گرمی زیاد بخور

تخم هویجم به مدت 5 روز دم کن بخور

من به زور میدم بخورخ از عطاری بگیرم چجوریه گیاهشو هر روز بگیرم یا واسه چند روز میشه نگه داشت

نه گیاهش خشک..یکم بگیر هر چند روز بده بخوره

یعنی بجوشون بده بخوره

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤
منم رژیم‌داشتم و الان نی نیم پسره...البته علاوه بر رژیم تعیین زمان تخمک‌گذاری و آزمایش اسپرم هم مهمه ...

عزیزم شما بار داری چندمته و ارضاشدی تو بار داری

منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁

در مورد رژیم بگم که،من به صورت کامل ۹ماه رژیم داشتم،واین خیلی به من اسیب زد،،،

اینی که نوشتم رو کامل ۷ماه رعایت کردم،و ۲ماه اخر رژیمو عوض کردم،

عرقیجات رو جایگزین اون دمنوشه کردم،عرق کاسنی وعرق اویشن و عرق دارچین وعرق هل وعرق زنجبیل رو باهم مخلوط میکردم و یه فنجون صبح یه فنجون شب میخوردیم با نبات،عرق کاسنی میزانش رو بیشتر میریختم تا از اون داغونتر نشیم خخخخ

پودر دارچین و عسل هم خیلی خوبه،مخلوط میکردم یه ق صبح،یه ق شب موقع خواب میخوردیم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝