2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76593 بازدید | 289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای جدی خدایا شکر منو نا امید کردن گفتن نمیشه  کاسنی نوشته ۴۰ روز هرشب روزی یه لیوان شما خوردی ...

شوهرت باید بخوره تو نخوریا

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤

خواهر منم دو تا دختر داره از ترس دختر شدن میترسه باردار شه ولی به رژیم اعتقادی ندارم چون صد در صدی نیست

ولی من خودم یه دختر دارم امیدوارم بعدی هم دختر بشه تا تنها نباشن 

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میگن واژن رو با جوش شیرین باید بشوری،،،ولی خیرررر

رحم باید محیطش قلیایی بشه،باید محلول جوش شیرین و اب جوشیده رو تزریق کنین داخل رحم به مدت ۲۰دقیقه،،،،

اما اما اما میزان جوش شیرین خیلی کم باید باشه تا نطفه از بین نره،،،،یعنی واسه ۱لیوان،نوک ق چای خوری جوش شیرین کافیه،،،

روز اقدام ۱بار صبح اینکارو کنین،یه بارم نیم ساعت مونده به انجام پروژه

بازم میگم جوش شیرین جوگیر نشین زیاد بریرین،نطفه رو میکشه زیاد باشه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
وای جدی خدایا شکر منو نا امید کردن گفتن نمیشه  کاسنی نوشته ۴۰ روز هرشب روزی یه لیوان شما خوردی ...

عرقش هم نه

گیاهشو بگیر بجوشون...خیلی بدمزس شوهر من دوبار بزور خورد

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤

منم رژیم‌داشتم و الان نی نیم پسره...البته علاوه بر رژیم تعیین زمان تخمک‌گذاری و آزمایش اسپرم هم مهمه...که من مهمترینشو یعنی زمان تخمک گذاری و چندساعتی اشتباه تشخیص دادم ولی خدا خواست و پسرشد

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
وای جدی خوب شد گفتی کاسنی چیه چجوری درس میشه 

گیاهشو از عطاری بگیر بجوشون...جوشونده شو با نبات شیرین کن بده بخوره

اسپرمو زیاد میکنه

ورخواست دوستی وبلد نیستم ولی بپرس برات می گم البته من ۱۳ سال پیش رفتم 

من کلا بدنم سرده..بیحالم..تنبلی تخمدان هم دارم..شوهرمم کارش جوریه که غذاهاش بیدون میخوره بنظرتون چکار کنم

یه دختر هم دارم

عرقش هم نه گیاهشو بگیر بجوشون...خیلی بدمزس شوهر من دوبار بزور خورد

من به زور میدم بخورخ از عطاری بگیرم چجوریه گیاهشو هر روز بگیرم یا واسه چند روز میشه نگه داشت

منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁