باردار که میشدیم کلی پسته و بادوم و قیصی و فندق بهمون میدادن بخوریم الان انقدر گرون شده که باید لواشک لیس بزنیم یه زمانی میوه نوبرانه که میومد بازار فقط کافی بود هوس کنیم اما الان میگیم چنده؟ بعد اگه خیلی دلمون خواست با خجالت میگیم بخرن اونم با عذاب وجدان اخه کی دلش میاد گلابی دونه ای چهار تومن را بخوره یه زمانی کادو زایمان برامون طلا می اوردن الان کی میتونه یه زنحیر و پلاک فکسنی را بخره ۵ ،۶ ملیون . تازه با کابوس پوشک چه کنیم یا استرس اینکه اگه شیرمون نیاد شیرخشک باید بخریم این زمان که گفتم دور نیست همین دوسه سال پیشه که باردار بودم و الان دوباره باردارم میبینم همه چیز فرق داره انگار علاوه بر استرس های دوران بارداری برای جنینم یه استرس دیگه ام دارم بعد دیدم استرس اقتصادیه که دامنگیر همه شده حتی زنای باردار
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
از الان تصمیم گرفتی ۵ سال بعد بیاری؟؟؟ بنظرت دیر نیس
آخه سه ماه بعد اينا عروسيمه
ميخوام نيارم تا چند سال😕
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه