2777
2789
عنوان

خاطرات عاشقانه تون😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3735 بازدید | 178 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این حس تلخو تجربه کردم ، ولی تو هفته های پایینتر ، من و شوهرم صدای قلبشو شنیدیم گریه کردیم از خو ...

بهت حق می دهم

خیلی سخته خیلی

من دو بار تا حالا تجربه اش کردم

از همه سخت تر دیدن اشکهای عشقم بود که سعی می کرد ازم پنهونش کنه.

من یک سال , پارسال شهریور عروسی کردیم...   وضع الان با قبلا مقایسه میکنم نمیدونم چی بگم , ...

منم همینجور

گاهی خدا ادمارو با موقعیت های سخت میفرسته سراغمون ببینه ما چند مرده حلاجیم

و بعد که ما ساختیم خدا هم رو سفیدمون کرد واقعا

منم همینجور گاهی خدا ادمارو با موقعیت های سخت میفرسته سراغمون ببینه ما چند مرده حلاجیم و بعد که ما ...

من خودم موقعیتم سخت بود توی خانواده واسه همین باشوهرم زیاد سختی نکشیدم ,درک میکردم خیلی , الانم ک خوب شده شکرخدا هیج سو استفادی نکردم , اصلا ندید پدید نیستم ,بقول شوهرم میگه جوری رفتار میکنی انگار از بچگی هیچی کم ک کاستی نداشتی ... واقعا نمیدونم چرا اینقدر چشمم پره از همچی...   خودمو با اونایی ک ازبچگی در رفاه بودن مقایسه میکنم میبینم خیلی جاها من جوری رفتارکردم ک اصلا اونا نتونستن اونجوری باشن 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
چه سخت  واقعا من همش از خدا همینو میخام که اگر دورم بهم بچه میده سالم بده توهم شکر کن که نیوم ...

انشالله که شما صاحب بچه سالم بشی بدون دردسر ، اره شکر میکنم هرچی قسمت باشه همونه من خیلی درد کشیدن واسه سقط دیگه هم خودم هم شوهرم اون لحظه خیلی ناراحت بودیم شوهرم میگفت انقد زجر کشیدی بچه یادم رفت ، دیگه بعد سقط سعی کردم حالم خوب باشه و ناراحت نباشم که شوهرمم غصه نخوره.

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
انشالله که شما صاحب بچه سالم بشی بدون دردسر ، اره شکر میکنم هرچی قسمت باشه همونه من خیلی درد کشیدن و ...

سعی کن بری یوگا

من شرایطش ندارم وگرنه حتما میرفتم

خیلی ریلکست مبکنه و بارداری موفقی پیدا میکنی

من خودم موقعیتم سخت بود توی خانواده واسه همین باشوهرم زیاد سختی نکشیدم ,درک میکردم خیلی , الانم ک خو ...

اره شوهر منم میگه شکرخدا که تو انقدر دلت بزرگه 

من جاریام با وجودی که چندسال قبل از من ازدواج کردن و از روستا اومدن باید خرج کردناشون ببینی

کسی اوردن کارای خونشون انجام بده. اول که شنیدم باورم نمیشد 

اریشگر میاد توخونه کاراشون میکنه

میگن بچه داریم نمیرسیم بریم

بهت حق می دهم خیلی سخته خیلی من دو بار تا حالا تجربه اش کردم از همه سخت تر دیدن اشکهای عشقم بود ک ...

اخی عزیزم دوبار 😔😔 اره من شوهرمو میدیدم چطور اشک میریزه حالم بدتر میشد

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
سعی کن بری یوگا من شرایطش ندارم وگرنه حتما میرفتم خیلی ریلکست مبکنه و بارداری موفقی پیدا میکنی

ورزش لازمم بعد سقط شکمم خیلی بزرگ شدشد دیگه نمیدونم ربطی داره یا نه

اره شوهر منم میگه شکرخدا که تو انقدر دلت بزرگه  من جاریام با وجودی که چندسال قبل از من ازدواج ...

اره دیگ ,هرکس اندازه درک و شعورش دیگه ... 

هرچی خوب باشیم شوهرمون بیشتر پشتمونه... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
اخی عزیزم دوبار 😔😔 اره من شوهرمو میدیدم چطور اشک میریزه حالم بدتر میشد

راستش خیلی ترسیده ام. مشکلات زیادی سر راهمه. اگه قابل بودم برام دعا کنید. من خوب نیستم ولی عشقم واقعا لایق اینه که پدر بشه.

می ترسم که نتونم اونو به آرزوش برسونم.

من و شوهرم دوسال دوست بودیم بعد قرار شد هیشکی ندونه یه ماه گذشته بودش اومد دنبالم بریم دور دور بعد هی من فک کردم میریم کافه ای جایی منو برد خونشون زنگ زد گفت مامان باز کن عروستو اوردم واقعا شوکه شده بودم 

شب که بردم خونه بهش گفتم مگه نگفتی کسی نفهمه 

گفت تو به هیشکی نگو ولی من به همه دنیا میگم که عاشقتم بهترین روز بود برام, گفت انقد میخامت که مامانم که هیچ همه دنیا باید بدونن خانومه منی, 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍