2789
عنوان

کمکم کنید🚫🚫🚫🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدو فولیک رو باید تا چندهفتگی بخورم من ۱۳ هفتمه قرصم تموم شده شنبه آینده نوبت دکتر دارم الان برم بخر ...

نه عزیزم دیگه نیازی نیست نخر شنبه که رفتی دکتربهش بگو اگه دیگه نیازبودبخر.مشکلی پیش نمیاد

قرص یدو فولیک رو باید تا چندماهگی بخورم من الان تموم کردم ۱۳ هفتمه بازم باید بخورم یان شنبه آینده نو ...

تا پايان ماه چهارم بايد يدوفوليك بخوريد

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

از پايان ماه چهارم تا سه ماه پس از زايمان مكمل مولتي ويتامين ديگه يدوفوليك نخوريد فقط مكمل مولتي ويتامين 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
@shabnam60     عزیزم ببخشید منشن کردم کمک این خانم کنید  شرمنده 😍

خواهش ميكنم خوب كردي چون اينجا اطلاعات غلط زياد بهم ميدن تا جايي كه ببينم إصلاح ميكنم 💐💐💐😘😘😘

خواهش ميكنم خوب كردي چون اينجا اطلاعات غلط زياد بهم ميدن تا جايي كه ببينم إصلاح ميكنم 💐💐💐😘😘😘

فدات شم حاملس گناه داره استرس داشته باشه بخاطر همین مزاحمت شدم عزیزم خدا خیرت بده 😘😘😘😘

میشه برای جور شدن پول جهازم دعا کنید 
از پايان ماه چهارم تا سه ماه پس از زايمان مكمل مولتي ويتامين ديگه يدوفوليك نخوريد فقط مكمل مولتي ويت ...

مرسی ممنون 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
از پايان ماه چهارم تا سه ماه پس از زايمان مكمل مولتي ويتامين ديگه يدوفوليك نخوريد فقط مكمل مولتي ويت ...

من رفتم ان تی عدد ان تی ۱ بود همچی هم نرمال بود ولی چیزی درباره اینکه تیغه بینیش تشکیل شده بود نگفت چیزی هم ننوشته بود تو سنو گرافی درباره nbخیلی نگرانم کلا نمینویسن دیگه یا ندیده 

تا پايان ماه چهارم بايد يدوفوليك بخوريد

اینم عکس سنو گرافیم درباره جفتم نوشته میشه بگید چیز بدیه خلفیه