2777
2789
عنوان

مادر عزیز من

112 بازدید | 14 پست

مادرم عشقمه خیلی مهربان و دلسوزه ولی وقتی میان پیش ما (شهر دیگه هستیم) واقعا اعصاب و روانم بهم میریزه بارها ازش خواهش کردم در خلوت صحبت کردم خط قرمزهای خودم و شوهرمو گفتم قبول دارم ممکنه خواسته هامون درست نباشه ولی بالاخره اون میدونه که چه کارهاییش شوهر منو عصبی میکنه هرچند شوهرم آدم لجباز و عصبیه ولی خب به مامانم میگم اون که عوص نمیشه شما یه کم مراعات کنید 

یا خواسته های خودمو درباره رفتار با بچم و کارای خونه بهش میگم بازم کار خودشو میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعد ای وی اف مامانم اومده بود کارام بکنه اومدم نزارم ظرف بشوره دویدم افتادم زمین حستون درک میکنم من تحمل ندارم مامانم کارای منو بکنه تازه دلم میخواد کارای اونو هم من بکنم ولی مامانه دیگه دوست داره به دخترش کمک کنه

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

یا یه چیز ناجور دیگه اینه چون از اول آدم بسیار مسوول و فعالی بوده همش میخواد همه ی کارا رو خودش انجام بده مثلا من پسرمو صدا میکنم تا اون جواب بده مامانم میگه بنیامین جان مامانت کارت داره  یا شوهرم میگه چایی داریم مامانم میگه بله بریرم براتون 

من به بچم میگم اون لیوانو بده به من مامانم یا خودش میده یا میگه بیا اینو بده مامانت  

خط قرمزات چیه مگه

گفتم دیگه مثلا یه طور رفتار میکنن من احساس درماندگی میکنم تو خونه خودم احساس میکنم هیچ کارم من با بچم حرف میزنم میان تو حرف ما بچه یه اشتباهی میکنه تا من میگم بنیامین...مامانم زودی میگن عیبی نداره دعواش نکنیا بارها خواعش کردم کارای خونه ی منو نکنن باز میرن ظرف میشورن گازو تمیز میکنن 

گفتم دیگه مثلا یه طور رفتار میکنن من احساس درماندگی میکنم تو خونه خودم احساس میکنم هیچ کارم من با بچ ...

مادرمن که ازاول کاراش اینه که خودش جای من جواب میده هرکاری بگی میکنه که دیوانه ام کنه اصلا ازعجایبه خداقهرش نگیره ولی زده شدم ازش باکارایی که میکنه

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹
مادرمن که ازاول کاراش اینه که خودش جای من جواب میده هرکاری بگی میکنه که دیوانه ام کنه اصلا ازعجایبه ...

حالا خودم به کنار یه شوهری هم دارم عین عروسای ۲۰ ساله که با مادرشوهر لج‌میکنن با مامانم چپه چون مامان خودش دست به سیاه و سفید نمیزنه حتی سر سفره نشسته باشه آب بخواد بخوره لیوانشو میده پسرش براش بریزه 

حالا خودم به کنار یه شوهری هم دارم عین عروسای ۲۰ ساله که با مادرشوهر لج‌میکنن با مامانم چپه چون ماما ...

دقیقامرداهم بدتررواعصابن براهرچی حرف درمیارن

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹