2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم هممه تلاشمو میکنم ک امسال قبول بشم ولی احساس بدی دارم واقعا حس خوبی ب آیندم و خودم ندارم

دانشگاه همه زندگي نيست. اين روزام ميگذره بعدا به همين روزا ميخندي. 

اميدوارم كه قبول بشي امسال. 

واقعا درس خوندی و این شد یا امسال نخوندی؟ منم مثل تو سری اول قبول نشدم خیلی سخت بود خیلی اذیت شدم خ ...

خوندم ولی نه اونقد ک تمام تلاشمو بکنم

چون وسطاش مریض شدم

پدر مادرت دوست دارن موفقیت تورو ببینن هیچ وقت بدتو نمیخوان اونام زحمتتو کشیدن خب اعصابشون خورد شده ...

همش منت میذارن و سرکوفت میزنن بم

نمیدونم واقعا 

خوندم ولی نه اونقد ک تمام تلاشمو بکنم چون وسطاش مریض شدم

پس برای دفعه دوم باید باقدرت بری جلو

با ناراحتی و بی انگیزه که نمیشه 😀

به هدفت فکر کن

و این که هممممش به چیزای خوب و مثبت فکر کن و تکرارشون کن و به خاطر همه چی شکرگزار باش زندگیت زیر و رو میشه 😉

ببین دیگه من کیم ک کسیرم ندارم ک دوسم داشته باشه. تازه امسال ی کسایی ازم درمورد کنکور میپرسن و نظر ...

عقایدمون مث هم نیس ولی عاشق همیم

اینم ی درده

همه باهام بد حرف میزنن چون امسال کنکور قبول نشدم سرزنشم میکنن مامان و بابام دوسم ندارم

خیلیاااااا قبول نشدن عزیزم

دانشگاه آزاد قبولی باکنکور و بی کنکورش فرق نمیکنه

برو آزاد بخوون گلم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
پس برای دفعه دوم باید باقدرت بری جلو با ناراحتی و بی انگیزه که نمیشه 😀 به هدفت فکر کن و این که ه ...

مررسییی عزیزدلم

ممنونم

امیدوارم بتونم دوباره خودمو باور داشته باشم

خیلیاااااا قبول نشدن عزیزم دانشگاه آزاد قبولی باکنکور و بی کنکورش فرق نمیکنه برو آزاد بخوون گلم

اخه دوس دارم دندون پزشک بشم

امسال پیراپزشکی هم قبول بودم

ولی انتخاب رشته نکردم

همش منت میذارن و سرکوفت میزنن بم نمیدونم واقعا 

خیلی طبیعیه انقدر غصه خوردن نداره که

بابای منم کلللی خرجم کرد شهریه مدرسم و سرویسمو میداد ولی نمره هام خوب نبودن زیاد با این که تیزهوشانم بودم (البته درسام سخت بودنا ولی بقیه بهتر میشدن) بابام بعد این که رتبمو سری اول فهمید شوکه شد البته میدونست رتبم خوب نمیشه ولی فکر نمیکرد در اون حد بد بعدش اومد گفت عیب نداره یه سال دیگه بخون ...

دلم میخواست آتیش بگیرم خاکستر شم واقعا خسته بودم ولی دوباره شروع کردم و دانشگاه تهرانم قبول شدم 😉

تیکه ها و اذیتارو نشنیده میگرفتم و فقط به خودم و آیندم فکر میکردم

خیلی طبیعیه انقدر غصه خوردن نداره که بابای منم کلللی خرجم کرد شهریه مدرسم و سرویسمو میداد ولی نمره ...

موفق باشی عززییییزدلممم

منم تیزهوشان بودم

چه رشته ای میخونی شما؟