2777
2789
من درسم خیلی خوب بود همه ازم انتظار ۲ رقمی شدن دارن

فدای سرت اینو با تمام وجودت بپزیر دانشگاه همه ی زندگی نیست جوونیه منو گرفت چند سالمو گرفت بهد چندسال فهمیدم باید جوره دیگه زندگی میکردم

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثه من😢😢

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
فدای سرت اینو با تمام وجودت بپزیر دانشگاه همه ی زندگی نیست جوونیه منو گرفت چند سالمو گرفت بهد چندسال ...

دارم هممه تلاشمو میکنم ک امسال قبول بشم

ولی احساس بدی دارم

واقعا حس خوبی ب آیندم و خودم ندارم

همه باهام بد حرف میزنن چون امسال کنکور قبول نشدم سرزنشم میکنن مامان و بابام دوسم ندارم

عزیزم این حس تو این سن و این وضع طبیعیه فقط بهش دامن نزن

برو مشاور ورزش کن تا انگیزه بگیری و فکرای مهرب از سرت بره

همه باهام بد حرف میزنن چون امسال کنکور قبول نشدم سرزنشم میکنن مامان و بابام دوسم ندارم

دوست دارن ولی همین حسو و همین رفتارایی ک میگی با منم دارن.درس بخونی باهات خوب میشن دوباره

دارم هممه تلاشمو میکنم ک امسال قبول بشم ولی احساس بدی دارم واقعا حس خوبی ب آیندم و خودم ندارم

بشین فکرکن ببین دلت چی میخاد درس خوندن تو این رشته یا جیزه ریگه تکلیفتو با خودت روشن کن هدف تعین کن تمرکز کن روش

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
فردا امتحان رانندگی عملی دارم میترسم قبول نشم بازم سرکوفت بزنن

با بالام رفتم تمرین کنم

ی کوچولو ماشینمون خورد ب ماشینی ک میخواستم پشت سرش پارک دوبل بکننم

کلللیییب سرکوفت زد

یکی رو دارم ک میدونم دوسم دارع ولی اونم انتظاراتش ازم زیاده دوستی ندارم خسته ام

ببین دیگه من کیم ک کسیرم ندارم ک دوسم داشته باشه.

تازه امسال ی کسایی ازم درمورد کنکور میپرسن و نظر میدن ک من فکر میکردم چند ساله مردن ک ما ازشون خبر نداریم!!!!!

بشین فکرکن ببین دلت چی میخاد درس خوندن تو این رشته یا جیزه ریگه تکلیفتو با خودت روشن کن هدف تعین کن ...

خودم عاشق درس خوندن بودم

ولی الان انگیزم کم شده

نسبت ب هممه چی ن فقط درس

ارزوم اینه دندون پزشک بشم

توروخدا دعام کنید