knm مدیر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 1461 عنوان من حالم بده😔 | مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 56 پست دلم میخواد بمیرمواقعا دلم مرگو میخادخسته اماز هممه چییز خسته شدمهممممههه باهام بدرفتاری میکنن 1397/07/03 | 19:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
knm مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 1461 گریه کن سبک بشی بعدم بشین یکم فکر کن سبک نمیشمدلم پر غصه اساینجا ب همه امید میدم ولی خودم...
dokhtarepaiiz عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 1852 من درسم خیلی خوب بود همه ازم انتظار ۲ رقمی شدن دارن فدای سرت اینو با تمام وجودت بپزیر دانشگاه همه ی زندگی نیست جوونیه منو گرفت چند سالمو گرفت بهد چندسال فهمیدم باید جوره دیگه زندگی میکردم ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
bihamta عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9020 مثه من😢😢 خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
knm مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 1461 فدای سرت اینو با تمام وجودت بپزیر دانشگاه همه ی زندگی نیست جوونیه منو گرفت چند سالمو گرفت بهد چندسال ... دارم هممه تلاشمو میکنم ک امسال قبول بشمولی احساس بدی دارمواقعا حس خوبی ب آیندم و خودم ندارم
ماه_خورشید عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 871 همه باهام بد حرف میزنن چون امسال کنکور قبول نشدم سرزنشم میکنن مامان و بابام دوسم ندارم عزیزم این حس تو این سن و این وضع طبیعیه فقط بهش دامن نزنبرو مشاور ورزش کن تا انگیزه بگیری و فکرای مهرب از سرت بره
پص عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 158 همه باهام بد حرف میزنن چون امسال کنکور قبول نشدم سرزنشم میکنن مامان و بابام دوسم ندارم دوست دارن ولی همین حسو و همین رفتارایی ک میگی با منم دارن.درس بخونی باهات خوب میشن دوباره
dokhtarepaiiz عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 1852 دارم هممه تلاشمو میکنم ک امسال قبول بشم ولی احساس بدی دارم واقعا حس خوبی ب آیندم و خودم ندارم بشین فکرکن ببین دلت چی میخاد درس خوندن تو این رشته یا جیزه ریگه تکلیفتو با خودت روشن کن هدف تعین کن تمرکز کن روش ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
knm مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 1461 فردا امتحان رانندگی عملی دارم میترسم قبول نشم بازم سرکوفت بزنن با بالام رفتم تمرین کنمی کوچولو ماشینمون خورد ب ماشینی ک میخواستم پشت سرش پارک دوبل بکننمکلللیییب سرکوفت زد
مهتاب١٣٦٧ عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 1177 اگه از الان کم بیاری چند سال دیگه که ازدواج کنی و بچه دار بشی و هر کس برسه یه چیز بهت بگه چیکار میکنی
knm مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 1461 عزیزم این حس تو این سن و این وضع طبیعیه فقط بهش دامن نزن برو مشاور ورزش کن تا انگیزه بگیری و فکرای ... امیدوارمممنون
پص عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 158 یکی رو دارم ک میدونم دوسم دارع ولی اونم انتظاراتش ازم زیاده دوستی ندارم خسته ام ببین دیگه من کیم ک کسیرم ندارم ک دوسم داشته باشه.تازه امسال ی کسایی ازم درمورد کنکور میپرسن و نظر میدن ک من فکر میکردم چند ساله مردن ک ما ازشون خبر نداریم!!!!!
knm مدیر استارتر عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 1461 بشین فکرکن ببین دلت چی میخاد درس خوندن تو این رشته یا جیزه ریگه تکلیفتو با خودت روشن کن هدف تعین کن ... خودم عاشق درس خوندن بودمولی الان انگیزم کم شدهنسبت ب هممه چی ن فقط درسارزوم اینه دندون پزشک بشمتوروخدا دعام کنید