2777
2789
عنوان

بیچاره شدم😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 40 پست
الانا بوده؟؟؟؟😢😢😢

۶ماهه پیش بود ۴۶سونی ال ای دی بود.الان دوباره۴تومن دادم چند ماهه پیش یکی دیگه خریدیم ولی تا اخر عمرم هر جا برم میزنمش رو دیوار.الانم رو دیواره

چاقی خرررر است😂

خیلی تهیه وسایل خونه تو این وضعیت سخته. خدا کمکتون کنه یه دست دو مناسب پیدا کنید. منم بچگی دوتا تلویزیون شکستم. خدا ازم نگذره!!!!!!یعنی دیگه درست نمیشه?!

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ار بابا....بچه خوب میشه حالا....تلویزیون چی!

اینجوری فکر نکن. اگه بیشتر از ورم بود چی؟ میشه یه مدت بدون تلویزیون بود. ما تو تابستان یه ماه بدون تلویزیون بودیم چون شوهرم برای درست کردن آنتن امروز فردا میکرده. 

اینجوری فکر نکن. اگه بیشتر از ورم بود چی؟ میشه یه مدت بدون تلویزیون بود. ما تو تابستان یه ماه بدون ت ...

خدا رو شکر که بچه سالم هست

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

عزیزم فدای سرش اگه خدای نکرده بچه چیزیش میشد میگفتی کاش تلوزیون خورد میشد به بچه ام چیزی نمیشد 

کلا هر کی بچه داره تلوزیونش دیگه اون سابق نمیشه 😂😂😂 من که کنترل شم ندارم از خود ش کانال عوض میکنم  انتن و میکشه سیمش وسظ هاله  یعنی بخوایم تلوزیون ببینیم باید از هفت خان رستم بگذریم   کلا بیخیال شدیم 

پسر من يه ال سي دي  سوني رو با دست زدن به صفحه خراب كرد، مجبور شديم يه جديد بخريم، الان ميره دست دست ميكنه ميگم بخدا بايد ماشين بفروشيم كه باونيم دوباره بخريم، حاليش نميشه! ميگه تلويزيون نباشه هم مهم نيست، الان حداقل ١٥ تومنه😕

حالا این اتفاق بود ببین به چه روزی افتادیم که اگه یهو مثلا یخچال بسوزه یا نه همینجوری تی وی بسوزه پول نداریم بخریم بخدا من هرچی بسوزه باید ادامه بدم شما بگو یه ملیون اصن جای هیچ اتفاق غیر مترقبه ای ندارم شما بگو یه دندون درد🤐

اینجوری فکر نکن. اگه بیشتر از ورم بود چی؟ میشه یه مدت بدون تلویزیون بود. ما تو تابستان یه ماه بدون ت ...

اره من کلا شیش ماه جمع کردم  نه به خاطر تلوزیون چون میرفت روی میزش امکان داشت بیوفته  تلوزیونم انبار بود  

خیلی سختم بود ولی برام عادی شد