2777
2789
عنوان

بیچاره شدم😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به تلوزیون و میز چسب زدم   دورتادور  به پایه تلوزیون وگرنه پسر من همون اول دخلشو اورده بود  البته الانم جاییش سالم نیست 

یادش به خیر چه قدر دستمال مخصوص میخریدم پاک میکردم الان هر چی گیر میاره میکوبه روش برای منم عادیه 

وای تو این گرونی. ورم سره بچه خوب میشه ولی تلویزیون چی?چند اینچ بود?به شوهرت گفتی?

۴۲ بود😢😢😢😢شوهرم خواب بود منم امشب مهمون داشتم یه لحظه رفتم اشپزخونه..یهو یه صدایی اومد شوهرم از خواب پرید گف یا ابوالفضل بعد دیدیم بچه و تی وی روو زمینن😭😭

عزیزم درکت میکنم حواست باشه اگه ضربه محکم بوده ببر یه دکتر تو چشمای بچت رو ببینه و معاینه کنه سر پسر منم ضربه خورد و کبود شد و ورم کرد بردم دکتر گفت اتفاقا الان تنها چیزی که مهم نیست همین ورمش هست نور انداخت چشماشو دید گفت طوری نشده اگه بالااورد بیارش دوباره.

تی ویت هم هرچند که ضرره دیگه اما چه میشه کرد غصش رو نخور یه دونه کوچولو بخر بزن به دیوار

خوب دختر زودتر پایه میگرفتی من تا بچم راه افتاد هر چی به شوهرم گفتم امروز فردا میکند خودم گرفتم دادم برام نصبش کردن رو دیوار فقط کمی پایین که دوباره فکر کنم کار خودم از نون خوردنم هم الان واجبتر پول زوردادن