2777
2789
عنوان

کسی تجربه داره😕

120 بازدید | 9 پست

سلام..من روز پریود شدنم لکه بینی داشتم تا ۵روز،امروز هیچی ندیدم...روز چهارم لکه بینی بیبی چک زدم‌منفی شد...مخاسم ببینم این‌همون لکه‌بینی پریود بوده یا لانه گزینی بوده...؟

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز بی بی بزن

اونروز ک زدم منفی شد واقعن افسرده شدمو..شوهرم کسله

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
اونروز ک زدم منفی شد واقعن افسرده شدمو..شوهرم کسله

ب اون روز کار نداشته باش.دوباره امروز بزن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ب اون روز کار نداشته باش.دوباره امروز بزن

همه میگن لانه‌گزینی فوقش ۲روز...برا من ۵روز بود...شاید‌پریود بوده😢😢

همه میگن لانه‌گزینی فوقش ۲روز...برا من ۵روز بود...شاید‌پریود بوده😢😢

حالا نامید نباش

لک لانه گذاری ک نیست احتمالا

ولی ممکنه حامله باشه ادم و لک بینی هم ادم داشته باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

حالا نامید نباش لک لانه گذاری ک نیست احتمالا ولی ممکنه حامله باشه ادم و لک بینی هم ادم داشته باشه

اخه همون روز پریودم لکه اومد...پریودام اکثرن نامنظمه ینی ی هفته بعد موعدم پریود میشم ولی ایندفه همون روز لکه اومد....قبل ازدواجم منظم بود ولی ازدواج کردم نامنظم شد شاید بخاطر اینه ک تو اقدام بارداری ام

اخه همون روز پریودم لکه اومد...پریودام اکثرن نامنظمه ینی ی هفته بعد موعدم پریود میشم ولی ایندفه همون ...

چک چونه نزن بی بی بزن