2777
2789
عنوان

شام مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 45 پست
روغن بریز تو قابلمه پیاز بزرگی نگینی خورد کن یکم تفتش بده بعد مرغا بریز مرغا دو طرفش تفت بده ..بعد ی ...

حالا من اصلا به ایچ وجه توی مرغم اب نمیریزم در قابلمه میزارم مرغ خودش اب پس میده و اینجوری طعمش خیلی لذیذ وعالی میشه فقط هم رون استفاده میکنم

طرز تهیه رو بگو مرغ چرخکرده خشک نمیشه؟؟

نه من به سینه مرغ گوشت ران هم اضافه میکنم لامصب طعم بی نظیری داره

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرز تهیه رو بگو مرغ چرخکرده خشک نمیشه؟؟

نه خشک چرا؟

مرغو از استخونش جدا کن چرخ کن

اگه مثلا دو تیکه سینه میندازی ی تیکه هم رون بنداز ک چربیش اوکی بشه 

همشو سینه نریز 

بعد ک چرخ کردی ی پیازم چرخ کن آبشو بگیر بزن بهش ی تخم مرغ بشکون ی ق غ ارد بزن نمک و فلفل سیاه و زعفرون و زرد چوبه بزن بعد قشنگ ورز بده بذار ی ساعتی بمونه 

بعد تو تابه سرخش کن 

من تو تابه رژیمی میریزم کامل پهن میکنم بعد ک خودشو گرف با قاشق برش میدم مثه کباب سیخی میشه 

بعد برگردون اونورشم سرخ شه 

بعد گوجه رو از وسط نصف میکنم اونم سرخ میکنم 

خدایا شکرت ❤❤❤
حالا من اصلا به ایچ وجه توی مرغم اب نمیریزم در قابلمه میزارم مرغ خودش اب پس میده و اینجوری طعمش خیلی ...

گلم شما چجوری میپزی زرشک پلو رو

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

نه خشک چرا؟ مرغو از استخونش جدا کن چرخ کن اگه مثلا دو تیکه سینه میندازی ی تیکه هم رون بنداز ک چربی ...

من اصلا آرد و تخم مرغ نمیزنم بهش 

گلم شما چجوری میپزی زرشک پلو رو

پیازم را خلال میکنم منتها خیلی نازک با روغن فقط کنجد سرخ میکنم نه زیاد بعد کمی زردچوبه و زعفرون زیاد ونمک توی پیازم تفت میدم رون مرغها را میچینم توی قابلمه و تفت میدم کمی رب اضافه میکنم ترجیحا رب خونگی . بعد که رب رنگش یکم تیره شد در قابلمه را میزارم حدود ۲ ساعت و نیم با حرارت ملایم بدون یه قطره اب که اضافه کنم مرغم در اخر به اندازه کافی اب داره و طعمش عالی

پیازم را خلال میکنم منتها خیلی نازک با روغن فقط کنجد سرخ میکنم نه زیاد بعد کمی زردچوبه و زعفرون زیاد ...

زرشکو چقد تفت میدی