2777
2789
عنوان

شام مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 45 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سوپ ک حتماباشه چون هوادیگ سردشده سوپ استارتره خوبیه،،تارت بادمجون،،باقالی پلو و درکنارش یه خورشت دسریاژله..بصرفه نیست این منو ولی خب عروس دومادیه😁

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
منم فردا مهمون دارم زرشک پلو میپزم دوستان لطفا یادم بدین مجلسی بلد نیستم

روغن بریز تو قابلمه پیاز بزرگی نگینی خورد کن یکم تفتش بده بعد مرغا بریز مرغا دو طرفش تفت بده ..بعد ی فلفل دلمه حتما بریز توش با ی دونه هویج خورد کن توش نه بیشتر ....بعد نمک بزن ..زرچوبع و فلفل سیاه همی ...اگر فلفل دلمه نبود ی چوب دارچین بنداز اکر چوب دارجین نبود یکم دارچین بزن ...ی چوب ن بشترا ....بعد یکمی تفت بدع بعد رب بریز ۲تا قاشق زیادم نه که طعم رب بده ..بعد زعفرونم از قبل دم کردی بریز رو مرغات تا بو عطربده ...بعد یکم سر بزار روش بو عطرش دربیاد ..نگا ای مراحل کلن ۱۵مین کمتر میشه ها حواست باشه پیازت نباید بسوزه وگرنه خورشتت سیاه میشه ..بعد یکم اب بریز ی استکان کم بزار تا ربو حل بشع سرم بزار روش .....بعد یکم ک غل خورد ی دو س دقع..ابجوش ک تو کتری جوشوندی بریز روش ...بعدم زیرش زیاد کن زمان بگیر ..۱۰دقع اول زیرش زیاد باشه بعد زیرش متوسط کن ..۱ساعت ک شد اگر رون بود رونا رو بردار بزار تا نیم ساعت بعدش دم سینه ها هم بپزن ..چون دم سینه دیر تر میپزه رون زودی

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖
نظرخودت چیه ؟ یعنی به هیچی فکرنکردی

چرا عزیزم نظر خودم‌باقالی پلو با مرغ و کشک و بادمجونه 

دسرم حالا یه چیزی درست کنم مثلا ژله بستنی 

کیک مرغم تو فکرم بود ولی نمی دونم با چی ستش کنم 

چرا عزیزم نظر خودم‌باقالی پلو با مرغ و کشک و بادمجونه  دسرم حالا یه چیزی درست کنم مثلا ژله بست ...

خوبه خب همیناولی کیک مرغوبیخیال شوبجاش قورمه سبزی inaپزبذار😀😀

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    
روغن بریز تو قابلمه پیاز بزرگی نگینی خورد کن یکم تفتش بده بعد مرغا بریز مرغا دو طرفش تفت بده ..بعد ی ...

ممنون گلم فقط رون مرغ خریدم فلفل دلمه ای هم دارم ممنون خیلی زحمت کشیدی

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍