2777
2789

سلام بچه ها من فردا وقت پریودمه...امروز بی بی چک گزاشتم منفی بود ☹

بی بی چک مدیکور قطره چکانی بود...ممکنه خطا باشه؟

اولین ماه اقدامم بود.

بی_بی_چک# بارداری#  

آخی عزیزم ناامید نشو 

اگه تاخیر داشتی بی بی بزن 

من گفتم اگه پری نشدم بی بی نمی زنم انقد صبر میکنم که پری بیاد اگه اومد که هیچ اگه نه میرم ازمایش  آدم بی بی میزنه منفی میشه بعدش پری میاد ادم عصبی میشه و استرس میگیره 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

منم دیروز بعد از چن روز تاخیر گفتم ی بیبی بزنم. همین ک زدم یربع بعد اومد لعععععععععععععععنتی😭😭😭

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خوبين من دو ماه پيش كورتاژ داشتم و الان با وجود پيشگيري طبيعي حس ميكنم يه اتفاقاتي تو بدنم ميافته امكان نداشت پريود من به تاخير داشته باشه حتي بعد كورتژم درس سر ماه اومد و كيست اينا ندارم..ديروز بايد پريود ميشدم اما نميشم الان بيبي چك زدم منفي شد مارك رودس نظر شما چيه؟