2777
2789
عنوان

دم جارو😁😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااااااای که چقدر خانومهای امروزی و با فرهنگ تو این تاپیک ریخته

ب همون تعدادم بی فرهنگ و خاله زنک

شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.
واااااااااای که چقدر خانومهای امروزی و با فرهنگ تو این تاپیک ریخته

تا دلت بخواد هم خانمهای بی فرهنگ تو تاپیک که هیچ تو کل سایت ریخته

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

حالا همونوپسر اگ دختره توریست بود بهش میگفت وای چ زیبا وای چ دافی 

شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.
منم شنیدم پسره به دوستش گفت ریدن به خودشون    دوتا دختره از کنارشون رد شدن ‌ ارایش زیاد ...

ي تيپايى بوى آزادى  و  راحتى و رهايى ميده و ادم دوس داره ودلنشين وقابل احترامه

ولى متاسفانه ي تيپايى بيانگر معذرت ميخوام خودنمايى و ...  هس و همه بدشون ميياد

نازلى سابق
به همون تعدادم فضول و حراف

اره دیگ کار دارن کی چی میپوشه کی چیکار میکنه تازه راجبعشم حرف میزنن 

عزيزم تا زماني كه كارهاي ما به ديگران و فرهنگ اجتماعي و شرايط جامعمون آسيبي نرسونه صرفااااا به خودمون مربوطه

به من و شما هيچ ربطي نداره موهاش چه شكليه چون بهمون آسيبي نميرسونه

ياد بگيريم گردنمونو از زندگي بقيه بيرون بياريم☺️

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

خدا سر رو آفریده که روی بدنمون باشه نه توی زندگی و مسائل مردم ، ظاهر آدما ، اعتقاداتشون ، سلیقشون تا جایی که به کسی آسیب نزنه به خودشون مربوطه ای کاش یاد میگرفتیم خیلی چیا به ما مربوط نیست 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷