2777
2789
انبارکنیم؟چرا؟

والا به هر کی میرسم میگه مواد سلولزی انبار کرده من که هیچی نخریدم میگن انبار نکمی چند وقت دیگه گیرت نمیاد یا انقدر گرون میشه که نمیتونی بخری

یخورده روغن و برنج خریدیم 

سلام eli جون.😍

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار بدیه عزیزم.‌شمام اینکارو نکنید.

خرید کردن و انبار کردن خودش باعث گرونی بیشتر و بیشتر میشه. چون جنس تو بازار کم‌میشه و قیمتش بیشتر میره بالا.

مردم عادی ک هیچ ولی هرمغازه داری بیشتراز۱۰برابرمغازش خریدکرده ک خون مردم و بکنه توشیشه شاید چند هزارتایابیشتر مغازه دار و....فلان داریم همینا بسه واسه مملکت ما

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  

همین بازیارو درمیارن که همه چی گرون میشه من موندم یه ماه به خودمون سخت بگیریم و هیچی نخریم چی میشه آیا میمیریم؟؟؟؟؟؟

ما مواد غذایی نخریم همه چی انبار میشه خراب میشه مجبور میشن قیمت رو کاهش بدن آخه چرا ملت ما این قدر بی فکرن

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے

چون انبار میکنن هرج و مرج میشه خب نکنین اینکارارو مگه جنگله

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه