2777
2789
عنوان

کمک برای ارایشگاه در بندرعباس

25976 بازدید | 35 پست
سلام خانمهای بندری من تازه بندرعباس امدم دنبال ارایشگر خوب می گردم میشه راهنمایی کنید چکار کنم کجا برن مخصوصا برای رنگ
اخ خدایا اسفالت کردن خوبه اما حواست هست روی دهن منی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من واسه رنگ بیشتر میرم تهران یا شیراز ولی توی دیور یه خانمی هست مریم خانم اون کار رنگش خوبه و آرایشگاه ارشنوس هم نرگس خانم هست که من کار رنگ اون رو هم قبول دارم.آرایشگاه نیایش هم فکر کنم اسم زنه لیلا باشه اونم من تعریفش رو زیاد شنیدم هم واسه رنگ هم ابرو
مهدیسم با ورژن جدید
من خودم واسه ابرو میرم پیش ژیلا آرایشگاه ژینو سر چهارراه داماهی هست اسم ساختمونش رو نمیدونم ولی سر نبش 4 راه هست یه ساختمون بزرگ نما آلمینیوم نقره ای.تابلو داره آرایشگاهش
مهدیسم با ورژن جدید
سلام دوستان

حراج لوازم منزل ، مبلمان ، بوفه فانتزی و .... کاملا نو مناسب جهیزیه
لطفا از وبلاگ دیدن نمایید
bazarsirjan.blogfa.com
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
عزیزم برای رنگ و لایت برو سمانه. سر کوچه دانشگاه 9 خود سمانه کارتو انجام بده من 2 ساله کل موهامو پیشش روشن میکنم کارش خوبه قیمتشم خوبه. دیورم مریم کارش خوبه ولی گرون میگیره ابرو باران اول خیابون دانشگاه بالای بانک سپه لیلا کارش خوبه پهن برمیداره ناخن سالن پروانه بین میدون صادقیه و چهارراه دانشگاه بالای بانک گردشگری سارا بهترین بندره ارایش صورت و براشینگ و شینیون. و کوتاهی سبزه ناز بالاتر از چهارراه مرادی بالای بانک قوامین ارایش سودابه براشینگ و شینیون شیما و کوتاهی یلدا که کارش محشره سالی چند بار میره دبی دوره اپیلاسیون سالن صاحبان گلشهر جنوبی ساناز عالیههههه
بازم اگه سوال داشتی بگو گلم
هی فلانی ، زندگی شاید همین باشد
سسلام دوستان در جواب سیما جون باید بگم من همیشه آرایشگاه دیور میرم علاوه بر اینکه برخورد خیلی خوبی با همه دارند کارشون هم حرفه ای و عالیه مخصوصآ رنگ و مش که مریم جون استادشه و کوتاهی که خانم بستان انجام میده و ماهره و سایر کارکنانشان هم خیلی واردن ابرو کارشون هم حرف نداره.آزادگان 26 بندرعباس