2777
2789
باسلام
حتما سری به وبلاگ من بزنید
خرید بالای 50 هزار تومان ارسال رایگان
کیفیت خوب با قیمت های مناسب زیر قیمت بازار
http://www.ninilebas.blogfa.com
28 بهمن ماه92/زندگی شیرین ما/با اومدن دونه ی بهشتیمون ×ریحانه ی مامان×رنگ و بوی بهار گرفت...خدایا برای رحمتت ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه باقالی پلو رو همیشه با شوید تازه درست کن

دوم اینکه موقع دم کردن برنج لابه لای باقالی پلو زعفرون دم کرده بریز زیاااااااااااااد

و لابه لای برنج دارچین بپاش

میشه باقالی پلوی رستوران
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!
همیشه برای من سوال بود که چرا باقالی پلوهای رستورانها یه چیز دیگه ان و برای ما مثل رستورانها نمیشه

و بالاخررررررررره کشف کردم به هر کی گفتم و درست کرده عااااااااااالی شده

روغن حیوانی هم اگر دوست داشته باشی و بریزی دیگه محشر میشه
یه بار اینکارایی که گفتم و بکن ببین چی میشه
نیازی نیست اطرافمون پر از آدم باشه ... همون چند نفری که اطرافمون هستند، آدم باشند کافیه ...!!
مرغ هم اول خووووووووووووووووب بدون پیاز سرخ کن

بعد پیاز و رنده کن بریز روش بذار سرخ بشه

بعد روش زعفرون دم کرده بریز زیاد

منم برای باقالی پلو مرغ و فقط با زعفرون درست میکنم رب نمیزنم
جز هندی هم تو غذا خیلی خوب میشه

سوپ با اب مرغ خوشمزه میشه من بیشتر سوپ جو درست میکنم همیشه توش قارچ و فلفل دلمه ای میریزم خوب میشه