2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال .‌کسی بود  دولتی ارشد قبول شده باشه؟؟چی خونده چ موسسه ای رفته  میخام حسابداری بزنم

من چندوقت پیش همچین تاپیکی زدم کسی کمکم نداد.هههه!!!

منم میخام شروع کنم اگ خدابخاد هرچندک دیرشده...

من خیلی موسساتو رفتم

ماهان

مدرسان

کانال کیهانم دارم

کلیم تحقیق کردم...

ببینید دوستان اول اینو بایدبدونید ک واس هردرسی باید چ منبعی بخونید..

و...

توضیح بیشترخاسین درخدمتم

من چندوقت پیش همچین تاپیکی زدم کسی کمکم نداد.هههه!!! منم میخام شروع کنم اگ خدابخاد هرچندک دیرشده ...

چرا دیر شده؟؟؟...خب این موسسات ک رفتین چطور بوده و اینکه الان ارشدین؟؟

یه آرامشۍ توی صدآش هس که معتآدشم 😋😍😍😍
چرا دیر شده؟؟؟...خب این موسسات ک رفتین چطور بوده و اینکه الان ارشدین؟؟

ببین عزیزم من کلی تحقیق کردم ازکسایی ک دولتی قبول شدن!

همه هم اتفاق نظرداشتن.مثلا من کارشناسی روانشناسی بالینی دارم.باید ببینم 1__اولا کدوم گرایش ازشدو میخام

2__ک بتونم کتابایی ک مخصوص گرایش هادی مد نظرمه روبخونم

مثلا من واس گرایش بالینی توارشد نیاز نیس روانشناسی عمومی بخونم ک هم مهمه وهم سخت نیازنیس صنعتی سازمانی بخونم توی کتابام واس کنکور.اینو باید بپرسین

3___بعد ک درسایی ک بایدبخونین معلوم شد چیاس اول باید منابعتونو پیدا کنین.ینی برین سایت ویاموسسه ای ک منابع روبگه بهتون.یاازنت درارین.مثلا فلان کتاب با تالیف فلان مولف 4___حالا باید ببینید این کتاب منبع رو بهتره ک جزوشو بخونید یا خودکتابو یا مثلا کتاب موسسه رو(مثلا مدرسان شریف)ی کسیو ک دولتی رشتتونو خونده و یاسایت های ارشد سربزنین

بازم سوالی بود بپرسین.

ببین عزیزم من کلی تحقیق کردم ازکسایی ک دولتی قبول شدن! همه هم اتفاق نظرداشتن.مثلا من کارشناسی روانش ...

بالینی ک ارشدش خیلی کم میخان.ابجی خودم هرسال داره شرکت میکنه بالینی ولی متاسفانه هنوز قبول نشده ...مرسی از راهنماییات .موفق باشی عزیزم😍😍

یه آرامشۍ توی صدآش هس که معتآدشم 😋😍😍😍
بالینی ک ارشدش خیلی کم میخان.ابجی خودم هرسال داره شرکت میکنه بالینی ولی متاسفانه هنوز قبول نشده ...م ...

میدونم عزیزم منم مثال زدم کلا گرایش های روانشناسی کم ظرفیت ومحدوده