2777
2789
صورتم زشت شده و خیلی بی جونم اصلا حال ندارم قبلن که و زنم زیاد بود اصلا اینجوری نبودم خیلی ضعیف هستم ...

قبلا چن کیلو بودی اگه قبلا وزنت بیشتر بوده می تونی بهش برسی دوباره ولی کسایی که مثلا همیشه لاغر بودن واقعا نمی تونن چاق شن نمونه اش دایی د خاله و ابجی و دختر داییم اینا خودشون می کشن تا چاق شن ولی نهایتا یک یا دو کیلو چاق می شن حداقل ده سال که وزنشون ثابته خیلی ب ژنتیک مربوط

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من قبلا لاغر بودم ۴۵ کیلو با وزن ۱۶۰ بعد نمیدونم ۳ ماه بود  داشتم زینک پلاس و ویتامین ای میخوردم که عقر کردم از اونروز هی چاق شدم البته اندامم پر شد که رسیدم به ۵۵ .الانم که در خدمتتون هستم ۱۰ کیلو تو بارداری اضافه کردم و ۶۶ هستم😣 البته خداروشکر ظاهری اصلا پیدا نیست شوهرم باورش نمیشد 

اهان اصلا اینو میخاستم بگم شوهرمم خیلی دوس داره چاق بشه از این قرصای فت فست و فت فیس میخوره چاق میشه بعد که نمیخوره بعد از چند ماه همون اش و همون کاسه.خیلی تنگی نفس میگیره هروقت میخوره و بدنش داغ میشه

قبلا چن کیلو بودی اگه قبلا وزنت بیشتر بوده می تونی بهش برسی دوباره ولی کسایی که مثلا همیشه لاغر بودن ...

من تو بارداری چاق میشم حالت عادی لاغرم بعد بارداری هشتاد بودم خواستم وزن مو کم کنم که بعد یه مدت زیادی کم کردم شصت و پنج برام خوبه 

صورتم زشت شده و خیلی بی جونم اصلا حال ندارم قبلن که و زنم زیاد بود اصلا اینجوری نبودم خیلی ضعیف هستم ...

به جاى اينكه چاق شى دوره بدن سازى بره عضله بيارى اينجورى يه دوره چاقت ميكنن كه حجم بگيرى بعد همونو چربى سوزى ميكنن كه عضله بيارى و خوش فرم شى هم قدرت بدنى ات ميره بالا هم بيخودى چربى نمياره بدنت هم هيكلت رو فرم مياد كليم پودر پروتئين اينا ميدن بهت😊حداقل تصميمت چاقيه با ورزش چاق شو چربى نيار

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
من قبلا لاغر بودم ۴۵ کیلو با وزن ۱۶۰ بعد نمیدونم ۳ ماه بود  داشتم زینک پلاس و ویتامین ای میخورد ...

بعد عقد و ازدواج اکثرا چاق می شن بهت ساخته منم چاق شدم 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
به جاى اينكه چاق شى دوره بدن سازى بره عضله بيارى اينجورى يه دوره چاقت ميكنن كه حجم بگيرى بعد همونو چ ...

برادرم بدنسازه اونم همینو میگه متاسفانه من دوتا بچه کوچیک دارم وقت باشگاه رفتن رو ندارم وگرنه ورزش عالیه

عوارض نداشت مثل جوش زدن صورت و تغییر رنگ پوست

من صورتم همیشه جوش میزنه وقتی هم مصرف میکردم باز جوش میزدم یعنی نمیدونم از عوارض بود یانه ولی تغیر رنگ پوست نداشتم.

تا خدا هست به عالم چه نیازست