2777
2789
عنوان

غذاي جديد...🍛🥘🥙

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 43 پست

یه غذا بهت میگم مزش عالیههههههه،بادمجونو پوست بگیر حلقه حلقه کن و سرخ کن فقط انقدر سرخ نکن که سیاه بشه،گوشت چرخکرده رو جدا با پیتزداغ تفت بده و قارچ حلقه حلقه شده هم بهش اضافه کن و خوب تفت بده و نمک بزن،بعد تویه یه تابه،کفش یه ردیف بادمجونهای حلقه شده رو بچین و روش کمی پنیر پیتزای رنده شده بریز و بعد موهد گوشتی رو که درست کردی کامل بریز روش و پخشش کن که تمام روی سطح بادمجونو پنیر رو بپوشونه بعد کمی پنیر پیتزا بپاش و یه لایه دیگه بادمجون حلقه شده بچین و روی بادم9ونا پنیر بپاش و در تابه رو ببند و روی حرارت کم گاز بزار حدود شش یا هفت دقیقه بمونه تا پنیرها آب بشه و بعد گازو خاموش کن،مزش بینظیره فقط چون چرب میشه این غذا میتونی بادمجونارو بعداز سرخ شدن بچینی رو کاغد روغن گیر تا روغنش بره و بعد غذاتو درست کنی

و خدایی که در این نزدیکی است.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من حتما اینو امتحان میکنم

جفتشم انقد خوشمزست ك عاشقش ميشيد 😍😍

پيشاپيش نوش جونتون عزيزم

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
یا سیب زمینی خام رو رنده کن بعد کرفس هم ریز کن تخم مرغ و ادویه و پیاز هم بزن مث کوکو سرخ کن بعد دمپ ...

من تا حالا نشنيده بودم اين غذارو . ممنون

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
چندتا میگم اگه جدید بود برات بگو تا طرز تهیشو بگم:دارچین پلو،کوکولوبیا...یا میتونی غذاهای محلی شهرای ...

آره غذاهاي گيلاني رو خيلي دوست دارم، قيمه نثار قزوينو تعريفشو زياد شنيدم اما درست نكردم حتما درست ميكنم

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
دلم خواست🤤

خيلي ساده و خوشمزن😋😋😋😋

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
دارچین پلو رو واسه من میگی؟من عاشق برنج و ادویه م

دارچین پلو اینطوریه که مرغو میذاری بپزه بعد ریش ریشش میکنی زردجوبه میزنی زرشک زعففرون و دارچین ونمک اینا رو باهم تفت میدی ....بعد جداگانه برنجم درست میکنی وقتی ابکشش کردی یه کم از برنج میندازی یع کم از موادی که درست کردی همینطوری تا اخر اخر سرم یه لیوان از اب مرغت میریزی روش بعد درشو میبندی تا دم بیاره...امیدوارم خوشت بیاد عزیزم

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!
چجوریه

ماکارونی رو ابکش میکنی سسش رو هم درست میکنی بعدش تویه ظرف بزرگ یه تخم مرغ میشکنی فلفل دلمه و قارچ هم خوردمیکنی همه رو قاطی میکنی پنیرپیتزا هم میخواد که به هم بچسبن

بعدش میریزی تو یه ظرف و توی پلوپز یا فر میزاری.خلاص

با ماکرونی های اضاف اومده هم میشه درست کرد

آخ ازِتا....😒
ماکارونی رو ابکش میکنی سسش رو هم درست میکنی بعدش تویه ظرف بزرگ یه تخم مرغ میشکنی فلفل دلمه و قارچ هم ...

ممنون عزیزم 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو