2777
2789

نترس عزیزم 

دکتر دقیقا چی گفت

چون عموما از روی شکل سینه میتونن یه چیزایی تشخیص بدن

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

عزیزم  نگران نباش 

همین که درد داره خیلی جای نگرانی نیست ولی حتماباید پیگیر باشی که اگر کیستی چیزی باشه با دارو زودتر برطرف کنی

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فشار داد گفت که توده هست و برای اطمینان برو سونوگرافی.

چیزی نیست عزیزم 

منم دارم وهر ۶ماه چکاب میکنم.

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
من از سرطان خیلی میترسم

نه عزیزدلم به دلت بد راه نده

درد تو توده ها نشونه خوبی هست.

ببخشید میشه لطفا بگید جواب سونوگرافی شما چی شد؟

مامان منم دقیقا علائم شمارو داره. سونوگرافی داده گفتن توده هست امروز دکتر گفته باید نمونه برداری بشه. از صبح کارم شده گریه

ببخشید میشه لطفا بگید جواب سونوگرافی شما چی شد؟ مامان منم دقیقا علائم شمارو داره. سونوگرافی داده گف ...

ععزیزم چیزی نبود بهم گفت جوش زیر پوستی بود نگران نباش