2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرم زندان بوده الانم ممکنه اضاف شه زندونیش اخه کجا برم اگه یکی دو سال براش ببرن اونم که ادم بشو نی ...

چرانمیری خونه پدرومادرت بعدبرگردی سرخونه زندگیت؟ 

عزیزم خانواده همسرت حمایتت میکنن؟ 

اگردوس داری بهم میگی مشکل شوهرت چی بوده؟ 

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
چرانمیری خونه پدرومادرت بعدبرگردی سرخونه زندگیت؟  عزیزم خانواده همسرت حمایتت میکنن؟  اگر ...

الان چهار ماهه خونه پدرمم خسته شدم اثاثم تو ی منزل اجاره ای مونده .خونواده شوهرم که تا حالا کمکی ازشون ندیدم با یارانه میگذرونم 

چرانمیری خونه پدرومادرت بعدبرگردی سرخونه زندگیت؟  عزیزم خانواده همسرت حمایتت میکنن؟  اگر ...

شوهرم ی سرقت بوده .شش ماه بریدن رفت اونجا مواد یکیا گرفته بعد مامورا اینا گرفتن شاید نتونه ثابت کنه مال خودش نبوده و زندونی ببرن براش

شوهرم زندان بوده الانم ممکنه اضاف شه زندونیش اخه کجا برم اگه یکی دو سال براش ببرن اونم که ادم بشو نی ...

عزیزم اگه ده سالم بود ادم شاید ی ذره بابت اینکه پشبمون میی شه و ادم می شه دلش می سوخت..خودت می گی ادم نمی شه...می خوای با این ائم خانواده تشکیل بدی و خانوادتو توسعه بدی؟؟!!! توجه کن که بچه هات کپی پدرشون می شن ها ...چون کار زشت انجامش راحت تره تا خوب بودن..می تونی تحمل کنی....ادم طاقت نمیاره بچه ش مرتب تو خلاف باشه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
شوهرم ی سرقت بوده .شش ماه بریدن رفت اونجا مواد یکیا گرفته بعد مامورا اینا گرفتن شاید نتونه ثابت کنه ...

عزیزم بی معرفتیه پس بخوای جداشی چون مقصرنبوده بنده خداگناه داره اگرمیتونی تحمل کن تاازادبشه زن وشوهرواسه سختیاهم بایدباهم باشن اون جزتوکسیونداره

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز