2777
2789
عنوان

بی کسی و زایمان

694 بازدید | 42 پست

من اردیبهشت انشالله زایمان میکنم از الان فکر اینکه بعد زایمان خونه کی برم داره روانیم میکنه ،،، سر ماجراهایی با مامانم قهرم و دیگه هیچوقت قرار نیست خونه پدرم برم ، من هم باید سزارین بشم چون بشدت از طبیعی میترسم ، خونه خودمم طبقه دومه نمیتونم بعد عمل بیام خونه خودم ، فقط میمونه خونه پدر شوهرم ک عمومه ، نمی‌دونم کار درستیه دو هفته برم اونجا برای زایمان یا چ غلطی بکنم ؟؟؟ خواهرام همه سه چار تا بچه دارن و نمیتونن منو کمک کنن

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ وقت تا اخر عمر قهر نمیمونین مطمئن باش آخرش میری خونه مادرت مادرت به خاطر بچت هم میاد پیشت شک ن ...

بخدا اگه بیاد نمیخواد سر به تن من باشه دفه آخر یادمه گفت شب و روز دعا میکنم ک زندگیت خاکستر بشه و بدبخت بشی

...

عزیزم ما خونمون سه طبقه بود عمل کردم سه تا باهم یواش یواش از پله ها رفتم بالا کم کم برو شوهرتم زیر بغلتو بگیره خونه خودت بمونی بهتر راحت تری

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
بخدا اگه بیاد نمیخواد سر به تن من باشه دفه آخر یادمه گفت شب و روز دعا میکنم ک زندگیت خاکستر بشه و بد ...

چرا مادرا اینجوری شدن ؟! 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
چرا نتونی بری خونه خودت عزیرم . اروم از پله برو بالا . خواعر من طبقه سوم بود . هرروز میرفت و میمود . ...

یعنی روز دوم سزارین میدونم از پله بیام بالا ؟؟؟ اخه منو شوهرم هیچ تجربه ای برای بچه نگه داشتن نداریم مخصوصا روزای اول

...
عزیزم ما خونمون سه طبقه بود عمل کردم سه تا باهم یواش یواش از پله ها رفتم بالا کم کم برو شوهرتم زیر ب ...

خودت تنها بودی ؟؟؟؟ بچه نگه داشتن سخت نبود ؟؟؟؟

...

بمون خونه خودت همسرتم مرخصی بگیره کمک دستت باشه ببین من واسه ززایمان رفتم خونه مادرشوهرم چون مادرم پیره و شهرستانه سزارین بودم ار لحطه ی ترخیص رو پا بودم و خودم کارای بچه رو کردم ولی مادرشوهرم تو اون ده روز کاری به سرم اورد که هنوزم یادم میافته گریه ام میگیره زن زایو حساسه هیچ جا مثل خونه خودت راحت نیستی از من به تو نصیحت

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

چرا خونه خودت نری.؟میتونی قشنگ از پله بالا بری.منم خونم طبقه ی دومه.مشکلی پیش نمیاد.اگر با زن عمونت خوبی بگو بیاد پیشت تا کمکت کنه.چون حداقل تا چند روز اول به مراقبت احتیاج داری.ولی اگر میتونی با مادرت اشتی کن.

😍😍😍😍😍😘😘😘
من میدونم ک نمیتونم چون ضعیفم 

سعی کن بتونی طبیعی بیاری ولی اگه سز شدی هم بیا خونه خودت من طبقه 4بودم اومدم خونه خودم میتونی بیای در هر صورت خونه خودت بهتر 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.