2777
2789
عنوان

فیلم عروسی!!!؟؟؟؟

577 بازدید | 40 پست

دوستان فیلمبردار عروسی بعد از یکسال فیلمو بهمون تحویل داده الان میبینم رو کلیپ باغ اهنگ قرص قمر بهنام بانی و گذاشته ما داریم خیلی رمانتیک راه میریم بهنام بانی اون وسط داره خودشو هلاک میکنه 😕 یدونه از کلیپای دیگه هم اهنگ کاشکی برگرده اونی که عاشقم کرده... 

فکر کنم طرف فن بهنام بانی بوده به خودش قول داده از همه اهنگاش تو فیلم ما استفاده کنه...

حالا اینا به کنار تو رو خدا چندتا اهنگ خوشکل بهم پیشنهاد بدید عوض کنم اهنگشو

❤خدایا شکرت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح بخیر 😅😅😅خیلی باحال بود. واقعا به اهنگ عاشقانه نمیاد آهنگ عاشقانه خارجیم میتونی بذاری 😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
صبح بخیر 😅😅😅خیلی باحال بود. واقعا به اهنگ عاشقانه نمیاد آهنگ عاشقانه خارجیم میتونی بذاری 😍

صبح شماهم بخیر و شادی. اره دوست دارم خارجی بزارم ولی چی اخه

❤خدایا شکرت❤
اهنگ پیشنهاد بده 😢

مثلا آهنگای انریکه اگلسیاس خیلی عاشقانست یا آهنگJohn legend all of me

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

ما ی اهنگ عجب جایی گوگوش گذاَشته .

یکی جون و دلم میثم ابراهیمی 

بن بن ارا استرفی 

دوتا دیگشم خارجی 

یکیش هم ویالون داره ک خودم میزنم😊

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
اهنگ پیشنهاد بده 😢

کی بهتر از تو عارف

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک