خانم ها من رفتم سونو واژینال دیروز . بین هفته 5 و 6 هستمم . سونو زده 6 هفته . ولی فقط ساک حاملگی تشکیل شده نه جنینی نه ضربانی . خیلی داغون شدم . گفت ممکنه پوچ باشه . من لکه بینی ندارم . حالت تهوع دارم . درد سینه . 1 کمم زیر دلم بعضی وقت ها درد میگیره . استرس شدیدی بهم وارد شده . دارم دیوونه میشم . چی کار کنم . کسی بوده اینطوری باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید یه سوال دیگه هم بپرسم بعد از سقط چقدر طول میکشه ک پریود بشی؟
اگه دوره هات منظم باشه عین پریودی های قبلی . مثلا دور از جون امروز سقط کنی و ۱۰ روز خونریزی داشته باشی بعد که پاک شدی از خون حساب کن ببین قبلا دوره هات چند روزه بوده اگه ۲۸ روزه بوده دقیقا همون تاریخ دوباره پریود میشی. بعد از سقط وقتی رحم کامل پاک شد دوباره اتومات خودشو ترمیم میکنه و اون هورمون های همیشگی ترشح میشن.
نمیشه زودتر از سه ماه بعد سقط اقدام کنی؟ من اصلا تحمل ندارم سه ماه صبر کنم
به نفع خودته اگه سه ماه دقیق بگذره چون اینجوری رحم و بدنت ریکاوری میشه و آماده یه بارداری موفق میشه. من یه بار سقط داشتم دوتا دکتر گفتن تا سه ماه جلوگیری کن من تحمل نداشتم فقط دوماه و دوهفته جلوگیری کردم یهو بعدش باردارشدم . هفته چهارم خونریزی کردم و بعدش لکه بینی .... ایقد دکترم دعوام کرد گفت من که تاکید کرده بودم سه ماه باید جلوگیری میکردی . ولی خداروشکر دکترم با مهارت به وسیله دارو نی نی رو برام نگه داشت
دوستان کسی بوده که در چکاب اولیه ش مشخص شده باشه که تروئیدش یه کم بالاست؟ بعد همزمان قرص یدوفولیک هم ...
من اوایل بارداریم تیروییدم4.4بود گفتن کمی بالاس. اسید فولیک میخورم دکترا هیچی نگفتن ولی تو اینترنت و ی گروه پزشکی ک هستم گفتن اسید فولیکتو غروبا بخور که با لووتیروکسین تداخل نداشته باشه.یدوفولیکو نمیدونم ولی فک کنم داروی تیرویید با اهن و فولیک اسید و اینا تداخل داره همزمان مصرف نشه بهتره
دلم میخواهد یک دختر داشته باشم💖دختری با موهای بلند مشکی و چشمهای درشت خندان؛اسمش رابگذارم "گیسو" هروقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم وگیسهایش راببافم تا قلبم آرام گیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد"باران"هم داشته باشم.دختری لاغر و قدبلند که با صدای مخملی برایم شعربخواند.یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم.اسمش رابگذارم"راحیل"و موهایش راباشامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش"گندم" رانکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی میتواند بگذارد؟!معلوم است؛"خورشید" اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد وهرصبح که چشمهایش راباز میکند ببیند خواهرش"شبنم" زودتر از او سماور راروشن کرده "شادی"رابیدار کرده و به"نسترن"رسیده.دلم میخواهد درحیاط خانه ام"ترانه"بخواند و "بهار"برقصد..."نگار"م خودش را لوس کند ومن به هیچکدام نگویم روز تولد خواهرشان "الهه"مجذوب چشمهایش شده م.دلم چقدر دختر میخواهد...روزهایم بی "سحر" شبهایم بی"مهتاب"آسمانم بی"ستاره"وزندگی بدون"افسانه"ممکن نیست.تازه یک"ساقی"هم میخواهم تاسرم راگرم کندو"همدم"تا درد دلهایم رابرایش بگویم."رویا"میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم...دلم میخواهد یک دختر داشته باشم.دختری که خودم راتوی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.هیچ اسمی توصیفش نکند.همه چیزباشد و هیچ نباشد.از هرقیدی آزادباشد ودرهیچ ظرفی جانشود.رهای رها باشد.آری؛انگار دلم میخواهد دخترم"رها" باشد💖💖💖