2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی طبع غذایی که میخوری گرم باشه برای رحم بهتره  خودمم تنبلی دارم وقتی رعایت میکنم خیلی اوضام ...

شما ک تنبلی داری 

از ویتامین دی دادی ؟ 

شکمتو با روغنای گیاهی ماساژ بده 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
علائمت چیه؟

تنگی نفس... یه جورایی نفس کم میاوردم رنگ ناخونام و لبم به کبودی میزد... ضربان نامنظم قلب.... اینش خیلی بد بود به ضربان خیلی اروم داشت بعدیش خیلی محکم بود حس میکردم قلبم داره وایمیسته😭😢 در روز هم حداقل ۶یا۷ بار اینطوری میشد

اما الان ضربان نامنظم کلا ندارم... نفسم خیلی بهتر شده 

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

چرا ابان خو!؟الان جلوگیریتو قطع کن تا بدنت عادت کنه 

بمن همینو گفتن من گفتم حالا شروع به اقدام کنم حتما چند ماهی میکشه دیگه همش دو یا سه بار تو تخمگ گذاری اقدام کردم یروز تو تیر ماه ک نشد یکی دو روزم تو مرداد اقدام کردم حامله شدم اگه میدونستم انقد سریع ادم حامله میشه بدون فکر انجام نمیدادم من فولیک اسید قبل بارداری نخوردم اصلا خیلی هم ناراحتم

خدایا امیدم فقط بخودته
تا میتونی گرمی بخور تا زمان اقدام و رحمتو گرم کن 

دو شب تب شدید میکنم من ادم فوق العاده سرمایی هستم ولی دوشب تب میکنم گوشه لبمم تبخال زده چون سریع فهمیدم دارو زدم جلوشو گرفتم.میترسم گرمی بخورم بدتر شم.حس میکنم بخاطر اینکه اولین بار اقدام کردم بدنم اینطوری شده شایدم اشتباه میکنم

خدایا مرسی😍❤