2777
2789
عنوان

مکمل

141 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان دخترم 6سالشه میخوام بهش شربت اهن و زینک بدم .به نطرتون خارجیش بهتره؟شما تا حالا دادید به بچه هاتون

قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤

عزیزم میدونی که دختر گلتون کم خونی داره که اهن بدید؟

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم ۶ سالشه من بهش مولتی ویتامین میدم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

بچه منم اصلا گوشت نمیخوره اگر خارجی بخری که بهتره ولی  مکمل های ایرانی هم خوب جواب میده چون دیدم بعد ازمایش کمبودهای ویتامین جبران شده 

[QUOTE=69887009]بچه منم اصلا گوشت نمیخوره اگر خارجی بخری که بهتره ولی  مکمل های ایرانی هم خوب جواب میده چون دید ...[/QUOT

فقط مولتی ویتامین خارجی به پسرتون میدید؟

قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤

من سندروس میدم ولی از این به بعد میخام ایرانی بگیرم و کلسیم هفته ای دوبار و زینک یکروز در میون

توی ایران تمام افراد با کمبود زینک مواجه هستند که باعث کوتاه قدی میشه