2777
2789
عنوان

هدیه🎀🎈🎁

146 بازدید | 6 پست

سلام و شبتون خوش

اومدم یه چیزی بگم 

دوستان الان که ماه مهر هست اطرافیانتون مثل خواهر زاده و برادر زاده خودتون همسرتوم فرق نداره.به بچه ها یه چیز کوچیک هم شده مثل آبرنگ ؛مداد شمعی ؛خمیر بازی،به هر کدوم یکی بدید؛این محبت بوجود میاره و خودتون حالتون خوب میشه.😊گاهی با همین محبت های کوچیک خیلی اتفاقهای بزرگ میوفته...

_____

مسئله دوم اینه اگر بچه ای هر چند دور رو میشناسید و یتیم هست یا پدر نداره به دلیل طلاق و یا وضعش خوب نیست به اندازه وسعتون کمک کنید حتی شده یه دفتر مداد و پاک کن.

صدقه و انفاق روحتون رو بالا میبره و واقعا دفع بالا میکنه‌.

یکی از نکات اینکه صدقه های هر روز رو جمع کنیم ماهانه بدیم به فرد نیازمند،یا هییت امنای محل ک مورد اطمینان هستند.

اینم بگم اول در مورد انفاق و صدقه ببینید تو اقوام اگر دارید حتی خواهر برادرتون حتی والدینتون یا برای همسرانتون اول به اونها واجبِ و بدید.اگر هممون به اندازه وسعمون کمک کنیم یه قدم جلوتر از امروز میریم.

پس تو این ماه مهر به بچه های درجه یکمون توجه کنیم بنا به پرورش مهر و محبت...

و اینکه انفاق صدقه به بچه های نیازمند حتما هم با احترام 😊و حفظ عزت نفسشون کمک کنید .

کمکهای هر ماهتون یادتون نره😉

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

چه مهربونی تووووووووو

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان مثلا با ده هزارتومن میتونید خواهر زاده یا برادرزاده تون که دبستانی هستند خوشحال کنید چون توی ذهنش میمونه و محبتتون ریشه میگیره.😊

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

جلوی بچه هایی هم که پدر یا مادرشون فوت کرده رعایت کنید واقعا دلشون میشکنه شاید بروز ندن ولی میشه یه زخم توی قلبشون.انشالله سایه ی همتون بالاسر فرزندانتون و کنار هم سالم سلامت زندگی کنید