2777
2789
عنوان

آکوآ

143 بازدید | 6 پست

بچها کسی هس ارروهاشو آکوآ بزنه؟راضیه من هروقت میزنم مامانم میگه خیلی مصنوعی میشه صورتت شما میزنین خوب در میاد ایا

نصفِ اینایی که خدارو قبول دارن،خدا قبولشون نداره..

من وقتایی که ابرومو کامل بی رنگ میکنم با اکوا قهوه‌ای روشن میکشم توش قشنگ میشه اما الان که باز ابروی تیره مد شده اکوای تیره نمیکشم مداد واسه رنگای تیره بهتر جواب میده

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی باید دقت کنید که مصنوعی نشه ، سایه ابرو بزنید بعد خطش رو آکوآ بزنید یا آکوآ رو غلیظ به کل ابرو نزنید فیتش کنید زیاد مرطوب باشه فیت نمیشه مصنوعی میشه

من همانم که پسندید و پسندیده نشد 🌸 چشم من ، چشم تو را دید ولی دیده نشد

من میزنم خوبه اول ابروتو نباید مستطیل کنی منکه اصلا نمیزنمش وبیشتر رو دم ابروت کار کن قلمتم نازک بگیر

خداياا من اينجا دلم سخت معجزه ميخواهد و تو انگار معجزه هايت را گذاشته اي براي روز مبادا...!!!  
سلام بعضی وقتامیزنم قهوه ای روشنشوگرفتم اتفاقا خیلی زیباست نمیدونم شاید خیلی بااب قاطی میکنی که میما ...

ممنون گلم🌸

نصفِ اینایی که خدارو قبول دارن،خدا قبولشون نداره..