2777
2789
عنوان

خسته شدم😔😔😔

132 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

هفته ٣٥ هستم و دكتر براي آخر مهر وقت زايمان داده

اما من از فكر و خيال سلامتيه بچه كه البته بگم حالت وسواس نسبت بهش پيدا كردم دارم ديوونه ميشم

به خاطر همين از بارداري خسته شدم

تو رو خدا دعا كنين برام

براي آرامشم

بهم راهكار بگين يكم آروم شم

هرروز ۷۰ تا حمد بخون ب بچت

روایت داریم مرده رو زنده میکنه

دیگم خیالت تخت

💣کانالهای که همش دارید به نقل از یک به ظاهر اقتصاد دان  کپی پیست میزنید !!دلار رو ۱۲ هزار تومان میمونه این جو روانی دشمن هست که میخواد دلار رو رو ۱۲ هزار تومان متوقف کنه که کمتر نشه و شما هم خواسته یا ناخواسته دارید تو زمین دشمنای این ملت بازی میکنید لطفا توجه کنیید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیززززززمممم منم خیلی ذوق دارم این روزا رو تجربه کنم باید خیلی حس جالبی باشه اینکه بدونی یه موجودی درونت نفس می‌کشه زندگی میکنم از توهم ای جاااااانننمممممم ذوق کردم

Trust on god and keep on, just be your self

چشم بهم بزنی تموم. از این لحظه‌ها لذت ببر. من همش دارم عکس میگیرم. از تکوناش فیلم میگیرم.....حیفه ها

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیززززززمممم منم خیلی ذوق دارم این روزا رو تجربه کنم باید خیلی حس جالبی باشه اینکه بدونی یه موجودی ...

عزيزم انشالله تجربه ميكني به بهترين نحو

برام دعا كنين

چشم بهم بزنی تموم. از این لحظه‌ها لذت ببرم. من همش دارم عکس میگیرم. از تکوناش فیلم میگیرم.....حیفه ه ...

ميكنم اين كارها رو اما چي كار كنم استرس دارم همش نگرانم

ميكنم اين كارها رو اما چي كار كنم استرس دارم همش نگرانم

نمیدونم‌ چرا نگرانی. وقتی تکون میخوره. وقتی سونو میگه سالم....من فقط خوشحالم. سپردم به خدا

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...