سه صفر میذارم ولی بعد یه مدت رنگش به نارنجی میزنه و کدر میشه خوشم نمیاد😕
میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤ لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋
گلم چون موهاش سفید شده و پیگمنت رنگی نداره که رنگ پذیری داشته باشه و پایینش هم رنگ تیره است باید شامپو شیمیایی کنی . موهاش تا کجاست ؟ پیمانه ی شربت سفکسیم بچه دیدی؟
در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
عزیزم دوتا از اون پیمانه ها پودر دکلره سفید و یه بطری کوچیک اکسیدان ۹ و همون بطری اکسیدان رو پرکن شامپو تخم مرغی و خوب مخلوط کن و از پشت موها شروع کن به زدناز یک سانت به ریشه و وقتی رسیدی جلو سر برگرد از عقب یک سانتها رو هم بزن . و شروع کن ماساژ بده اروم قسمت های تیره رو . سرعت عمل خیلی واجبه و فقط باید بین ۱۰تا۱۵ دقیقه بمونه نه بیشترررررر . و دورگوش و صورتشم چرب کن . بعد میتونی رنگ هایی توی پایه ی ۷ انتخاب کنی و بزاری سعی کن هرچی ترکیب کردی یکمم طبیعی توش بزنی .
در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
عزیزم یه تیوپ سه صفر به علاوه اکسیدان ۹وحداقل سه تیوپ از سوپر پلاتینه ها یا رنگ های پایه ی ۱۱و ۱۰ کالیته به کمک فروشنده انتخاب کنید . من سوپرپلاتینه دودی و سوپر پلاتینه زیتونی و بلوند پلاتینه طبیعی انتخاب کردم . با واریاسیون ابی و سبز و نقره ای . سه صفر ۵سانت . و از سوپر پلاتینه ها هرکدوم نصف به علاوه از هر سه واریاسیون یه نخود به علاوه دوبرابر رنگات اکسیدان ۹ و خوب هم بزن حسابییییییییی . بعد از پشت سر لای لای یه سانت به ریشه شروع کن به زدن و وقتی به جلوی سر رسیدی برگرد عقب و دوباره یک سانت ها رو بزن و بزار۳۰تا ۴۰دقیه بمونه و بعد بشور . میتونی تو ترکیب موادت سه قطره روعن زیتون یا روغن ارگان بریزی . بغل گوش هاتو دورسرتو چرب کن . بعد از شست و شو یکم نرم کننده لطیفه بزن و تا سه روز نشور موهاتو که تثبیت شه . ولی من خودم بودم برا روشن کردن پودر دکلره خارجی عالی میخریدم جای سه صفر .
نه بهش میگن شامپو شیمیایی برای پاک شدن رنگ های قبلیش و شوک دادن به موهای سفیدش که رنگ بگیرن و پوشش داشته باشن عزیزم . بعضیا جای اکسیدان ۹ . ۱۲میریزن ولی فک کنم موهای مادرت چون سفیده و دروهم رنگ داره مقومت اکسیدان ۱۲ رو نداشته باشه ولی اگه میبینی مقاومت داره میتونی ۱۲ بریزی اکسیدان
۱۲ قوی تره گلم ۹ ضعیف تره . من چون حس کردم موهاش مقاومت نداره وشما هم شاید سرعت عملت کم باشه گفتم ۹ بریز که نسوزه ولی اگه حرفه ای هستی و سرعت عمل داری و موهاشم سالمه و مقاومت داره میتونی ۱۲ بریزی ولی من هیچوقت ۱۲ نمیریزم . اگه بعد یه دفعه انجام دادن دیدی پاییناش که رنگ داشته هنوزم خیلی تیره است میتونی همین کارو انجام بدی مجددا بعد چنذ روز منتها جای دکلره سفید دکلره ضعیف تر یعنی ابی بریزی . اگه امکانشو داری پودر دکلره خارجی و اکسیدان عالی بخر که بهتر نتیجه بگیری . رنگ هم بین ایرانیا مارال و بین خارجیا پروپرنسلی و ریتون رو بنظرم خوبن