میخواستم از تجربه های بارداریتون و علائم قبل از پری بگید
خیلی دوس دارم بدونم
اخه خودمم تو اقدامم.
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
سلام گوشیم خرابه نمیتونمبیام انقدرم گرون شده نمیتونم بخرم الان با گوشی مامانمم
اخ منم گوشیم شکسته درکت میکنم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من خواب الودگی دارم دلپیچه پری نفخ و یبوست اما اونقدر شدید نی
سرچ کن توی نی نی سایت کلی تاپیک و مقاله میاد. با این عنوانی که مطرح کردی بیشتر کسانی میان که تجربه ای در این زمینه ندارن
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
من خواب الودگی دارم دلپیچه پری نفخ و یبوست اما اونقدر شدید نی
پریود هستی.؟..
فکر می کنی حامله ای؟
خونش چه رنگی؟ زیاد یا کم؟
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
پریود هستی.؟.. فکر می کنی حامله ای؟ خونش چه رنگی؟ زیاد یا کم؟
ن خون نیومده
راستی تکرر ادرار هم دارم
دردزیرشکم حساس شدن سینه ها تکرر ادرارخابآلودگی وخستگی واسه من ک اینطور بود همش فکر میکردم الانه که پ ...
من هم