2777
2789
عنوان

بچه مدرسه ای

171 بازدید | 15 پست

دخترم کلاس دومه

خیلی بازیگوش وشیطونه ظهر که میاد خونه میخواد تا شب بازی کنه،تلویزیون ببینه تازه شب که میشه یاد درس خواندن میافته و میخواد منم کنارش باشم کمکش کنم،چکار کنم خودش خودکفا بشه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شب کمکش نکن عزیزم وقتیم ازمدرسه اومد همون اولش بهش بگو درساشو بخونه و روکمک توحساب باز نکنه الان سال دومه درساش اسونه تومیتونی کمکش کنی ولی چند وقت دیگه درساش سختتر بشه به امید شما سرکلاس گوش نمیده میگه بالاخره یکی هست کمکم کنه یه روز کمکش نکن بگو کاراشو خودش انجام بده حتی اگه گریه کرد مقاومت کن بزار یاد بگیره

بهش بگو مثلا از ساعت چهار تا شش وقت دارم باهات کار کنم غیر از این بشه خودت تنهایی باید تکالیفتو انجام بدی فوقش انجام نداد چندبار معلمش بهش تذکر میده بعدیاد میگیره که آره باید وقت مناسبی رو بذاره برا درساش ولی شما اون آخر شبو چندبار باهاش همکاری نکن تا متوجه بشه سر تصمیمتون هستین

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
یه شب کمکش نکن عزیزم وقتیم ازمدرسه اومد همون اولش بهش بگو درساشو بخونه و روکمک توحساب باز نکنه الان ...

خیلی دلم میخواد اینکارا بکنم ولی آخرم نمیتونم،اعصابم نمی‌کشه میبینم عین خیالش نیست 

خیلی دلم میخواد اینکارا بکنم ولی آخرم نمیتونم،اعصابم نمی‌کشه میبینم عین خیالش نیست 

عزیزم جلوی خودتو بگیر میدونم مادری نمیتونی ولی بخاطر خودشم شده باید اینکارو بکنی بهش یاد بده عواقب کاراشو بپذیره الان هشت سالشه دیگه باید یاد بگیره این چیزارو

تاکلاس چهارم مادرپدربایدکمک کنن 

بعداینگه بچه میادخونه انتظارداشنه باشی تویساعت همه چی تموم بشه وافعادرست نیس 

مرب تو۴ساعت همه اونارومیگه ولب مادراعجله دارن تویساعت بچه همه رویادبگیره 

صبورباش 

کمکم درست میشه 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم جلوی خودتو بگیر میدونم مادری نمیتونی ولی بخاطر خودشم شده باید اینکارو بکنی بهش یاد بده عواقب ک ...

می‌دونی معلما هم مسئولیت پذیر نیستند بعضیاشون،پارسال یه چندبار اینکارا کردم ولی خانمشون یا مشقاشون نمی‌دید یا اگه هم میدید تذکر نمی‌داد بهشون

می‌دونی معلما هم مسئولیت پذیر نیستند بعضیاشون،پارسال یه چندبار اینکارا کردم ولی خانمشون یا مشقاشون ن ...

منکه اصن و ابدا این سیستم اموزشی رو قبول ندارم چون نمره رو حذف کرده دانش اموز هیچ تلاشی نمیکنه و فرق دانش اموز خوبو بد معلوم نمیشه واسه ماکه اینقدر سخت میگرفتن شدیم این نسلای الان چی بشن خدامیدونه