نالا مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 18 پست دوستان اینکه میگن وقتی مقاربت داری تا یک هفته بعدش نباید لبنیات بخوری راسته؟و اگه راسته بخاطره چیه؟ خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏 1397/07/02 | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 آره عزیزم به هر چیزی نباید اهمیت داد ولی خوب کلی بهتر هست تو دوران پریود لبنیات و سردیجات نخوری و گر ... آره توی پریودیم کلا گرمی میخورم حتی سالادم نمیخورم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
دختررز عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 690 من خودم یکی از مشکلاتی که داشتم و خودم مطمئن بودم سردی بدنم و رحمم هست از وقتی که دختر بودم همیشه سردی میخوردم تا الان عاشق سردیجات هستم ولی خوب خوب نیست
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 من خودم یکی از مشکلاتی که داشتم و خودم مطمئن بودم سردی بدنم و رحمم هست از وقتی که دختر بودم همیشه سر ... من حالا عاشق گرمی جاتم الانم چند روزیه شیر میخورم چون اصلا لبنیات نمیخورم ۱۰روزم مونده به پریودیم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏