2777
2789

۵دقیقه اخر ی قاشق ارد رو با اب ی کوچولو حل میکنم میریزم توی خورش بعد مدام هم میزنم.خوب جا می افته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو راه پیدا کردم ..اول میتونی از کنسرو لوبیا استفاده کنی..‌یا اینکه سبزی رو از فریز در بیاری یکم که یخش وا شد ساطوری شون کنی تا ریز ریز بشن بعدش خوب تف بدی قاطی کنی خورشتت جا میفته..امتحان کن خبرشو بده🤗

من تو قابلمه میپزم گوشتمم هر چی بپزم اخرش لاستیکی میشه

نمكشو همون اول نريز 

نمك باعث ميشه گوشت دير بپزه

پختش ك تموم شد بعد نمك اضافه كن

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

تو زودپز نذار اگه واسه شب میخواید از ظهر بزارید تو قابلمه زیرشم کم کنید اخر که همه چی پخته شد چند تا تکه یخ کوچک بندازید توش تا روغن بندازه

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم

گوشتو تفت میدم میزارم میپزه سبزیشم همون موقع میریزم تو ماهی تابه خوب سرخش میکنم باروغن آخرای سرخ کردن یه قاشق سرخالی آردو یه قاشق چای خوری رب اضافه میکنم وکمی روغن دوباره یه یه ربع تفت میدم وبالوبیاش میریزم توقابلمه گوشت وچهار پنج ساعت میپزمش یه ساعت آخرم لیمو شو اضاف میکنم عااااااالی میشه

💏

مقدار خیلی کم، اسفناج.استفاده نکردن از لوبیا قرمز کنسرو. با شعله ی کم در مدت طولانی ، دستکم چهار پنج ساعت ، جا بیفته، دیگت بزرگتر از مقدار خورشتت نباشه. دیگ که بزرگ تر از میزان خورش باشه و متناسب نباشه، خورش دیر و سخت جا میفته. لوبیا قرمزش رو با گوشت و سبزی همزمان بذار بپزن. لوبیا خودش لعاب داره. ولی اگر همه چی رو رعایت کنی اما شعله زیاد باشه و زمان ندی واسه آروم پختن ، قورمه سبزیت اونطور که باید زبانزد نمیشه.