بچها من از چاقی دارم میترکم...خیلی چاقم ۹۶کیلو قد۶۶ ولی اصن علائم بدی ندارم مثلا تنگی نفس یا تنبلی بر اثر چاقی...حتی خیلی فرزم و بخام مسابقه دو بزارم حتما بین همین ادمای عادی حزء نفرات اولم.و بیماری ندارم ولی شوعرم احساس میکنم کم کم بهم بی میل شده میش لطفا کمکم کنید...مشکلم کم نشدن وزنم بی ارادگیمه شدیدا بی ارادم تو همه چیز
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کرجم دکتر محمدرضا رضوانی زاده خیلی راضیم رژیمش اصلا سخت نیست یه رژیم میده بعد لبنیات کم چرب،بادام ،میوه به جز موز و انگور و خربزه آن آزادی هر چقدر دلت خواست بخوری
عزیزم من قدم 158 هست 104 کیلو شده بودم بعد زایمان الان یک سال و نیم دارم رژیم میگیرم و ورزش میکنم شد ...
چه خوب وزن الانت ارزویه منه عید ۱۲ ک کم کردم ولی ول کردم همش برگشت خیلی ناراحتم همش خسته و کلافم خونه همیشه نامرتبه و این کل انرژیمو میگیره نمیتونم پاشم برا ورزش😭
بعضی وقتها دو هفته یه بار میرم بعضی وقتا ماهی یه بار دیرتر هم بری اشکالی نداره نه خیلی دارو نمیده فقط شاید اولش بعد هم باید مولتی ویتامین بخوری الان ویزیتش شده 33